- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
szabog4 #1750 üzenetére
Szegény ember! Átérzem a fájdalmad, így pár hónappal később is. Azért az nem semmi, amit vállaltál egyhetes renderidővel...
Ennek én valószínűleg nem ugrottam volna neki, hanem keresek valami más utat. Pl. ami most eszembe jutott, az hogy fel lehetne darabolni a feladatot több kisebbre. Mondjuk az idősávot felosztod 7 egyenlő részre, képkockára pontosan vigyázva arra, hogy egymást kövessék, és úgy rendereled ki, naponta egyet, aztán összefűzöd a fájlokat, már ha olyan konténerrel dolgozol, ami ezt lehetővé teszi. MP4 tud ilyet. Windowson az MP4Joiner egy rendkívül egyszerűen használható eszköz. Ha esetleg nem válna be, akkor a minden videós svájci bicskája, az ffmpeg megoldja parancssorból, akármilyen platformon.
De remélem, azóta sikerült megoldanod...
SZERK: Most olvasom, hogy megoldódott. De azért a fenti tanács szerintem még jól jöhet.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
szabog4 #1719 üzenetére
Az a baj, hogy esélyes, hogy nem bug.
Megvan még a régi gépemen is a progi, elindítottam az exportálást, és gyanús. Az I7 2-2ésfél óra alatt kiexportálja az AMD most tart 4 óra felett és folyamatosan nő az idő, nem csökken. Nagyon szenved ezzel a multicam sávval, pedig nem először exportálok több sávot.
Azon gondolkodok bekavarhat-e, hogy a forrást txmuxer-rel összevontam, így elég nagy HD fájllal kell dolgoznia, de nem hiszem,hogy ez meg kellene fingassa.Tanácstalan vagyok, mert már bő 3 éve napi szinten dolgozom vele, hasonló anyagokon is, de ilyen hiba még nem fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest