- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kelna91 #1874 üzenetére
Kb. már mindent próbáltam, de semmi.
Gerics:
5 éve megy a csomagom, amióta CC van. Cach all Apps csomagom van és nálam szoba sem jönne nem eredeti szoftver.
Adobenak is írtam és a válasz, hogy a VGA nem támogatott. Akkor eddig miért volt jó?
Másik anyagot, újat vagy régit szerkeszteni lehet probléma mentesen.
Megpróbálom oda betölteni, ahogy írtad... erre még nem gondoltam. -
válasz
kelna91 #1835 üzenetére
csak tipp: valószínűleg ahogy épp a proci tud foglalkozni a problémával, úgy írogatja a képkockákat.
bocs, elfelejtettem
legolcsóbb alap wacom intuos (korábban azt hívták bamboonak). olyat semmiképp ne vegyél, aminek a ceruzájába elemet kell tenni.
Falovas: közvetve
egy snitten megcsinálod az effektet, kiteszed vágólapra, kijelölöd a többi snittet, ctrl-v.
-
válasz
kelna91 #1824 üzenetére
legjobb, nem is használok egeret. de egy napba beletelik, mire kb megszokod, és jóval hosszabb idő, mire rendesen precíz leszel vele. és több monitorhoz az a6 tábla már kicsi.
falovas: elég extrém hibának hangzik, lassan 15 éve használok premiere-t, de ilyenbe még nem csúsztam bele.
ugyanakkor a cc2017 bekaphassa, amiért kivették belőle a gyengébb vga-k támogatását, a quadro 1000m tény hogy nem egy izmos kártya, de még így is sokkal gyorsabb, mint a szoftverből. és ezt már nem lehet átvágni mindenféle szövegfájlokkal -
Formaster
addikt
válasz
kelna91 #1669 üzenetére
Mindenképp! Nekem 1060 van de lehetne még erősebb is. Hobbi szinten mókolgattam pár videót 1080p30-ban de a teljes preview-ben így is dob néha 1-2 framet. Persze ha megelégszel kisebb previewel... mondjuk 4k-ra már más a helyzet. Kelleni fog az a 1060
Nem tudom milyen proci van mellé, lehet egy dual cpu workstationt nem fogna ennyire, de nekem a first gen i7-et fogta. Pedig 4Ghz felett ketyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest