- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Mágnes
csendes tag
Sziasztok.
Nekem lenne egy kérdésem a tőlem okosabbakhoz.
A premiere használatával nekem nincs semmi problémám
Az én problémám a tömörítés lenne.Ha megvan a vágott anyagom akkor az istennek sem tudom normális minőségben/méretben kiküldeni.Illetve a minőség jó de egy 10 perces anyag is 250 MB,ami nem túl jó.Igaz én a Adobe mpeg encodert használom mert az még mindig jobb mint a többi codec.Én szertnék egyszer teszemazt 1 másfélórás filmet csinálni úgy hogy az 700 MB-nél ne legyen több de a képminőség jó legyen.
Hozzáteszem mielőtt piszkálni kezdenének az emberek3CCD kamerával vannak felvéve a dolgaim és a minőség nem emiatt rossz
Csak tanács kell,hogy mit hogyan tömörítsek és hogy mit használjak .Már elég sok progit kiprobáltam de nem túl kellemes emléket hagytak hátra
Erre az emilre is küldhettek jótanácsokat :nemallfela@primposta.com
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest