- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
A nagy gurukhoz lenne egy kérdésemde bárki aki tud kérem segítsen rajtam
Hogyan tudnám megoldalni ,hogy 3 részből álljon egy ilyen kör kiegészítve egy decentralized szóval?
Előre is köszönöm a javaslatokat.Kellemes ünnepeket!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #12416 üzenetére
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Adott egy kép! Szeretnék beleírni szöveget! Azt hogyan tudom megoldani hogy ahogy írom a szöveget közben a szöveg egy sötétebb háttérben legyen?! -
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?
Adott ez a kép és a kutyusom felett azt a vasszerkezetet szeretném eltüntetni.. illetve a falon valamit javítgatni hogy "egységes" legyen.Aki tudna rá szánni egy kis időt azt nagyon megköszönném!
[link] -
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Lenne egy képem! A gondom vagyis a kérdésem az lenne hogy a hosszú záridő miatt a fejem bemozdult és nem annyira éles.Ezen lehetne valamit kozmetikázni?
Előre is köszönöm aki tudna valami hasznos tanáccsal el tud majd látni!
-
Daniel Alves
őstag
Wow
http://srtdebrecenhu.web-server.hu/ Csak hogy lássátok miről lenne szó! Erre a háttérre szeretném majd a különböző png fájlokat "beleolvasztani"
Egyenlőre még vadászom a netet különböző márkalogók után!
...és te pontosan hogy törölted a fehér színt a lánckerék képről?
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
az lenne a kérdésem a gurukhoz adott egy jpg kép [link] és adott egy másik kép. [link] a dolog annyi lenne hogy a nagy képre kellene a kicsit rátenni, viszont a fehér részek nem kellene de azt meglehet oldani hogy csak a feért szint töröljük? Remélem nem voltam túl bonyolult.Előre is köszönöm. Fontos lenne
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok! Valaki letudná írni nekem egyszerűen vagy egy linked dobna hogy hogyan kell átszínezni valamit?
[link] pl ezen szeretném csak az oldalidomot fehéren! Csak sajnos sehogy nem jön össze
Előre is köszönöm!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
BonFire #4847 üzenetére
NA ezt is kipróbálom majd!
Ami a motoromon van az mégrondább matrica.
Több matricát is néztem. Lassan befejeződik a motoros szezon és most lesz időm valami új designt megcsináltatni a motoron de ehhez először megkell tervezni ami nem is olyan egyszerű mint amilyennek hittem
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még de egy nagyon egyszerű dologra nem jöttem még rá!
Adott egy kép!Ő lenne az! [link]
erre szeretnék egy ábrát rárakni pl ezt [link] Lehet szarul csinálom de én a zx-6r képet ctrl-c ctrl-v-el beillesztem a motoros képre de ott nem tudom forgatni a logot! Ebbe kellene 1 kis help!
Fontos lenne előre is köszönöm szépen!