- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergőBp
tag
válasz
peugeotmate #19201 üzenetére
Picivel gyengébb procival, de 4 gb rammal (laptop) CS6-ot használom. Nem tudom mit kell ezen annyit problémázni. Letöltöd, felrakod, kipróbálod, eldöntöd!
-
ViZion
félisten
válasz
peugeotmate #19205 üzenetére
annyi rammal? CS2 biztosan, CS4 esetleg... CS5/CS6 is futna. De sok mindenre várni kellene, nem egy élmény.
-
privacy99
senior tag
válasz
A RAM nagyon veszélyesen kevés, WIN 7 + egy böngésző kicsit "bemelegedve" és el is fogyott simán. Nekem most WIN 7 + Chrome megy 5 ablakkal (semmi flash meg ilyenek), és 2.6GB foglalt a RAM-ból.
-
ViZion
félisten
válasz
uhh... ez elég régi vas. Régi proci, ami újkorában sem volt egy erőművész, kevés ram, ami még Win7-nek is szerény... Legalább 4 GB rammal i3 lapost nézegess, ha teheted.
-
válasz
peugeotmate #15371 üzenetére
Én szívesen megcsinálom, kb 5 perces meló, de egy dolog mindenképpen kell, azaz a képek szélessége és magassága. Anélkül nem lehet tudni, hogy hány sorban és oszlopban kell megjeleníteni a pixeleket.
ha ez megvan írj privátba. -
ViZion
félisten
válasz
peugeotmate #15371 üzenetére
Fórum, kereső, php vagy azonnali kérdések, ilyesmi. Én nem tudom megoldani, fentebb felvázolták mi az elmélet.
-
PapauZ
aktív tag
válasz
peugeotmate #15367 üzenetére
Csak egy tipp:
Ha programozási feladat a dolog, akkor elég valószínű, hogy "sima" RGB kódolást kell visszafejteni. Azt nézd meg, ha 3-asával csoportosítod a számokat, akkor azonos oszlopszám jön-e ki minden sorban (erre pl egy exceles importálás teljesen alkalmas; minden szám külön-külön celléba kerüljön, és az oszlopok száma osztható kell legyen 3-al). Ha ez stimmel, akkor megvan a kép szélessége, a magassága pedig a txt sorszáma kell legyen (hacsak nincs megadva más a feladatban!!).
Innentől fogva már csak egy egyszerű(??) programot kell írj, ami adott szélességű és magasságú képet tud kreálni (winformsban valamiféle image vezérlő). A vezérlőben megjelenítendő kép egyes képpontjainak a színét meg a 3-asával csoportosított számok adják meg e szerint:
- első szám a piros árnyalata
- második szám a zöld árnyalata
- a harmadik pedig a kék. -
ViZion
félisten
válasz
peugeotmate #15367 üzenetére
A feladat egyszerű, de ehhez keress inkább php/html-ben jártas emberkéket, azok foglalkoznak ilyesmivel.
-
BonFire
veterán
válasz
peugeotmate #15361 üzenetére
Még ha lehetne, akkor sem szívesen piszkálnék mindenféle gyanús, számokat tartalmazó szöveges fájlokat. Ki tudja, mi lehet benne? Te azt állítod, hogy kép, én meg paranoiás vagyok (de ettől még nem kizárt, hogy tényleg üldöznek).
Ez nem Ps feladat, hanem kriptográfia. A képeket valamilyen algoritmus szerint számsorozattá alakították. Ahhoz, hogy ebből újra kép legyen, ismerni kéne az algoritmust, és beprogramozni, hogy visszafejtse a fájlok adatait. Erre nincs mód. Ennyi erővel csupa 0-t és 1-et is belinkelhetnél, ha nincs birtokunkban a kulcs, az bármit tartalmazhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest