- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz gatesz #23151 üzenetére
Ha képfeldolgozásra kell a monitor, akkor ne IPS-t vegyél! Tudom, hogy minden csapból az folyik, hogy az IPS milyen szép és jó, csak éppen azt felejtik el mindig hozzátenni, hogy nem nagyon vannak feketéi (egy tejfölös szürke massza van a helyén - ez addig nem is tűnik fel, amíg nem teszed egy PVA vagy MVA paneles monitor mellé). Vadássz magadnak használtan egy Dell 2709-et, azt 40-60.000 közt megkapod. Az enyémet ilyen pontosan tudom színhelyesre kalibrálni: hozza a középkategóriás Eizók szintjét. Mivel a világítása CCFL, ezért nem vibrál mint a PWM vezérlésű L.E.D. háttérvilágításúak: esküvői szezonban napi 14-16 órákat dolgozom rajta és nem fájdul meg a szemem.
(#23152) elfelejtette: Attól függ mennyi és mekkora fájlokkal dolgozol. Nekem ~24 GB-os partíció van rajta: kisebb anyagok feldolgozásához elég, de pl. egy teljes napos, több száz képes anyag már csak úgy fér el rajta (vagy akkor is csak több részletben), ha rögtön SSD-re exportálom (nekem is RAMdisken van a LR temp meg a PS scratchdisk is). Pont rosszkor vettem memóriát, a 64 GB már túl drága volt.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Retró játékok eladóak
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest