- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Íme az új Android Auto!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
gatesz #23151 üzenetére
Ha képfeldolgozásra kell a monitor, akkor ne IPS-t vegyél! Tudom, hogy minden csapból az folyik, hogy az IPS milyen szép és jó, csak éppen azt felejtik el mindig hozzátenni, hogy nem nagyon vannak feketéi (egy tejfölös szürke massza van a helyén - ez addig nem is tűnik fel, amíg nem teszed egy PVA vagy MVA paneles monitor mellé).
Vadássz magadnak használtan egy Dell 2709-et, azt 40-60.000 közt megkapod. Az enyémet ilyen pontosan tudom színhelyesre kalibrálni: hozza a középkategóriás Eizók szintjét.
Mivel a világítása CCFL, ezért nem vibrál mint a PWM vezérlésű L.E.D. háttérvilágításúak: esküvői szezonban napi 14-16 órákat dolgozom rajta és nem fájdul meg a szemem.
(#23152) elfelejtette: Attól függ mennyi és mekkora fájlokkal dolgozol. Nekem ~24 GB-os partíció van rajta: kisebb anyagok feldolgozásához elég, de pl. egy teljes napos, több száz képes anyag már csak úgy fér el rajta (vagy akkor is csak több részletben), ha rögtön SSD-re exportálom (nekem is RAMdisken van a LR temp meg a PS scratchdisk is). Pont rosszkor vettem memóriát, a 64 GB már túl drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged