- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Sherman
tag
Köszi a segítséget, de azért annyit nem ér meg az egész, be tudom szerezni a dolgokat mégegyszer (igaz nehéz lesz), és már keresztet is vetettem a partícióra és használatba vettem. Csak az elején volt nagy a riadalom, de aztán átgondoltam a helyzetet. Valószínűleg ahogy írtad eltolódtak a cuccok a winyómon (bár nem tudom miért), mert az MFT alapján szépen összerakták a mentőprogik a könyvtárszerkezetet, de a tartalm random lett.
Brujah_-nak üzenem, hogy próbálja ki a Getdataback és az Easy Recovery programokat. Pár dolgot nekem is visszahoztak (amit megint furcsállok, miért nem az egészet?). -
Sherman
tag
Felelevenítem a topicot, mert nekem is pont ugyanez a bajom van.
Nootebookon a windows Xp egyszer nem jött vissza a készenléti állapotból, és vitte magával a két NTFS partíciómat is (XP,adat). Egyiken a windows volt, az felejthető, de a másikon volt néhány fontos adat, ezeket szeretném visszanyerni.
Feltelepítettem újra a winXP-t a volt XP partícióra (a partíciók mérete, elhelyezkedése érintetlen maradt) és az adat partíciómat sikerült a Partition Magic programmal újra létrehozni. Teljesen érintetlen (leszámítva a windowsos System Volume Information könytárat), és a mérete sem változott a korábbihoz képest, ahhoz nem nyúltam.
Futtattam rajta a Getdataback for NTFS v2.31 progit, ami gyönyörűen megtalálta a fájlokat, név, méret minden stimmel, csak a tartalom teljesen zagyva, megynyithatatlanok a fájlok. Itt akadtam el, bármilyen tanácsot köszönök.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest