Hirdetés
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #12016 üzenetére
Eleve az USB dokkolóba volt (
inicializálva)+ particionálva + formázva. Használtan vettem itt az aprón, ahogy jött úgy nem tudtam közvetlen használni.Igen azt hiszem teljesen üres volt a HDD, de mindegy is mert ilyenkor mindent újra tesz. A lényeg így minden ugyanaz lett mint a laptopos 1TB lemeznél a rejtett és nem rejtett mappája csak a 8TB-os használatos része ennek megfelelően nagyobb méretű lett.
Igen klónozás volt (Copy Hard Disk) Remélem nem mondok hülyeséget, két egyforma lemez esetén minden ugyanaz lesz. Igen amivel vettem és esetleg volt rajta azt felülírtam, töröltem.
#12017 liksoft:
" A gyárilag lehegesztett felületet nem tudja senki megbontani tudtommal itthon. Az ilyen HDD mentése világviszonylatban is ritka, ennek megfelelő áron."Ahogy nézem ez pont olyan. Nem tudnám leszedni a tetejét. Most egyenlőre az ingyenes segítséget fogom kihasználni. Már vettem is utód lemezt amire vagy sikerül átmenteni az adatokat vagy lehet hagyom is. Ha kézhez kaptam az új lemezt okosabb leszek valamivel. Mindenesetre a végén mire jutottam vele tájékoztatni foglak titeket.
A helyzet az hogyha elvesztem a rajta lévő adatokat az bár fájni fog, sok minden van rajta, személyes is, de nem biztos hogy annyit megérne amennyit a KÜRT esetleg elkérhetne érte. Most még reménykedem amíg lehet.
Valami olyasmit reméltem hogy 1 maszekban otthon ülő emberke aki ezermester, mint egy magán laptopszerelő, vagy aki CPU -kat delidel stb.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen program, ami...?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó 3 db Samsung PM991a NVMe SSD - 256 GB - M.2 2230 formátum
- Új 128GB - 256GB SanDisk , Extreme MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- Eladó 8 db Kingston DC500R 960GB SATA SSD HDSentinel adatok mellékelve!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Update 04.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest