Új hozzászólás Aktív témák

• D@reeo

aktív tag

Sziasztok,

Adott, egy PS3 HDD. Sikerült Windowsra dugni és initializálni, ergo a Windows tönkretette az MBR-t /GPT-t. Ezután csináltam egy rawcopyt.

Kellene egy kis segítség, hogy tudnám helyreállítani. Ugyan ezt a lemezt leformáztam PS3-ban és mentettem 1-16 Sectort. Ezeket visszaírva nem sikerült megoldani a problémát (ami szerintem abból áll, hogy GPT-s lett és nem csak az első x secort írta felül.
    Ha csak az első sectort írom vissza, a PS3 kikapcsol azonnal bekapcsolás után. Ha az első 16-ot, akkor elindul, de hibás a lemez és formázza. Ennek ellenére a régi rendszer maradványai megtalálhatóak (régi accountok, a konzol neve a menüben). Természetesen a számomra szükséges adatok nincsenek meg eben az eseten (legalábbis nem láthatóak).

Tudna valaki segíteni, megállapítani WinHEX-szel, hogy meddig tart az MBR/GPT? Ha azt kitörölném és beilleszteném a formázás után lementett első (16) sectort, akkor látok esélyt, hogy tudom majd olvasni. Mert ha simán csak MBR-két initializálódott volna, akkor az első sector visszaállítása segített volna elméletileg)
    A Gép cfw-s és és megvan az eid kulcs (ergo PC-n tudnám olvasni a titkosított rawcopyt, ha azt sikerülne helyrehozni)
    Kérdés, hogy van aki komolyabban foglalkozik ilyesmivel?
    Nem értek hozzá annyira, de nekem ebből úgy tűnik, hogy itt nem csak az első sectorban vannak kaka adatok.
    [kép]

Hasonló topic: https://www.psx-place.com/threads/solved-ps3-hdd-accidentally-converted-to-gpt-disk.22983/

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák