Új hozzászólás Aktív témák
-
Linux13
csendes tag
Helló!
Én találtam néhány BootCd képet, de sajnos van kb 5 féle, és nem akarok esetleg 5 írható cdt elpazarolni erre a céra... Ha gondoljátok kirakom őket egy tárhelyre, és ki melyiket találja szimpatikusnak letölti és kipróbálhatja...
Én 2 kategóriába sorolnám őket: a 2-3MB körüliek és a 40-45MB körüliek, még egyiket se próbáltam...
Ha valaki próbálgatni akar, írjon mailt, felrakom tárhelyre...
lomtar13kukacfreemailponthu -
Lizzard
aktív tag
Hali! Elküldeni nem akarnám, mert viszonylag nagy a file ahhoz, h. mailben menjen át, de kitettem tárra, onnan leszedheted.
EZ CD Pro: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
juszka
csendes tag
Helo. Ez a program nekem is nagyon kéne (boot cd -nek) légyszi nekem is küldjétek el nagyon megköszönném.
-
Lidi
aktív tag
Nah, működik ?
-
Lidi
aktív tag
sorry, most értem csak haza....
skype-n is el tudsz érni, lidiqwer -re keress.
[Szerkesztve] -
Lidi
aktív tag
Küldtem mélt......
-
Lizzard
aktív tag
Úgy tom nem működik, mert próbáltam már Neroval és azzal nem fogadta el a PS2 (pedig ránézésre minden okés volt a CD-n, megírta rendesen).
Nagyon sokat segítenél, ha meglenne neked ez az EZ CD Pro progi. Az az igazság, h. a PS2 no mode chipes bott cd imagének txtjében direkt ezt a progit irják, h. ezzel kell kiirni. Ezért keresem már mindenhol, de nem nagyon láttam neten sem.
Ha megvan, ki tudnád majd tenni vmi free tárra? -
Lidi
aktív tag
Otthon, vmelyik régi cd-n emlékeim szerint nekem van. Ha hazaaérek este, megnézem. Újabb progival tuti nem működik ?
[Szerkesztve] -
Lizzard
aktív tag
Nah vki hallott esetleg az EZ CD Pro 2.1 nevű cd piritó progiról?
-
Lizzard
aktív tag
UPPP
-
Lizzard
aktív tag
UP, nah esetleg vki tud segíteni?
-
Lizzard
aktív tag
-
Lizzard
aktív tag
Naaa valaki plz segítsen már nekem abban, h. hol tom megtalálni ezt az EZ CD Pro nevű progit, mert sehol sem találtam letölthető linket a neten....
-
Lizzard
aktív tag
Felfel..
-
Lizzard
aktív tag
UPP...
-
Lizzard
aktív tag
Nah még 1 UP!
Plz vki segítsen nekem már megtalálni ezt az EZ CD Pro 2.1 progit!!! -
Lizzard
aktív tag
Zsupsz...
-
Lizzard
aktív tag
Nah senki sem tud segíteni? Valakinek csak megvan ez a progi, PS2 boot CD-hez kellene..
-
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Remélem nem sértem meg az ALAPELVEKET a következő kérésemmel, ha meg igen, akkor a MODERÁTOROK tölöljék...
Szal mindenhol kerestem már az Adaptec EZ CD Pro 2.1 cd író progit, de sehol nem tudtam letölthető filet találni a neten, ezért fordulok hozzátok, h. akinek megvan az tegye fel vmi free tárra v. adjon meg egy linket ahonnan le tudom tölteni a progit.
Kipróbálható verzió is elég belőle, nehogy warez elveket megsértsem...
Segítségeteket előre is köszi!
Lizzard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest