- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tataniko
tag
(#1005) hozzászólás:
Ha valaki nemtudná, hogy kell felteni az eredeti Ati drivert Acer 3100/5100/5110/2451/2462 -re leirom:
Eszközkezelő
Vga jobb klikk
Ilesztőprogram frissítése
Telepítse listából (haladó) - tovább
Ne legyen keresés, magam választom ki a telepítendő illesztőprogramot.
Utána olyan drivert teszel föl hozzá, amilyet akarsz -
Tataniko
tag
Az Ati honlapján soha nem is fogsz találni drivert az acer ati vga-jához, mert más a driver id-je, és az ati nem támogatja hivatalosan az acert. Ezért kézzel kell felrakni az ati drivert. Előzőekben már leírtam, hogy hogyan kell felrakni az eredeti ati drivert egy olyan gépre, aminek nem támogatott a driver id-je.
Xplite fizetős, a többi nem. Amugy én csak az elöző kettőt használom, ami ingyenes. Az Xplite főleg akkor jó, ha egy meglévő xp-ét akarunk lecsupaszitani, mig az Nlite-al egy csupasz gyári xp install cd-ét lehet létrehozni
[Szerkesztve] -
Tataniko
tag
Igazából 120 megás az xp egy zip fájlba tömöritve(Windows, Program Files, Documents and Settings). A nagy álmom egy olyan loader, ami a pendriverol v vinyóról a 120 megás zip fájlt a ramba kitömöriti, és onnan futtatja az xp-ét. Ezt még nemtudtam megcsinálni egyenlőre.
NLITE az a program, amivel lehet saját xp installációs cd-ét csinálni, és onnan ki lehet szedni a fölösleges dolgokat az xp cd-ből.
PEBUILDER az a program, amivel lehet usb, cd, stb xppe-t csinálni.
XPLITE az a program, amivel kilehet szedni a fölösleget az xp-ből.
[Szerkesztve] -
Tataniko
tag
Szia, én alig használok Acer drivert.
Az ati smbus az acertől van, de a vga kártyához a legujabb ati drivert használom, x1300-ast, de a régi control center-rel. A cpu-hoz a mobil turionx2 es driverét töltöttem le, ami felismerte a sempront. A wlan, lan, és hangkártya letölthető az acertől is, de a legujabb verziókat a gyártónál kell keresni nem az acernél. A toucspad driverét nem használom, és semmilyen acer szoftvert sem, mert nehézkesek, rosszul vannak megirva, és csak lassitják a gépet fölöslegesen.
Windows xp sp2-est használok én is, az egész 350 mega, és minden fut rajta tökéletesen ami nekem kell. Internet, levelezés, játékok, filmek, felhasználói progamok, stb. Nincs semmi problémám, és 2 perc alatt ujra lehet huzni egy pendriveról, amiről simán bebootol a gép, és onnan kilehet tömöriteni a 120 megásra összetömöritett xp-t a vinyóra...
Szerintem szoftver hiba és nem hardver. De lekell ellenőrizni. -
i4s
tag
A problema oka valoszinluleg hibas driver. Probald meg leszedni a legfrisebbet az ATi honlapjarol. A masik a VGA dinamikusan szabalyozza a memoria igenyet, ami annyit jelent, hogy a 2d alkalmazasok nem zabalnak 128MB (minek is), csak a grafika igenyes 3D programok fogjak kihasznalni mindezt. Olvass vissza par bejegyzest mar ott is leirtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest