-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
choorka #20260 üzenetére
Itt van előttem egy 5750G Acer. GT540M+Intel HD3000. Kihúzom a töltőjét, hogy csak aksiról menjen, elindítok egy komolyabb játékot és máris az nVidia kártya megy.
Akkor lehet az intelt tetted energiatakarékosra ha az nVidia vezérlőpultban mindenhova az nVidia van beállítva. Szintén jobb klikk az asztalon/Grafikus tulajdonságok/Energiaellátás. Aztán Hálózatról és akkuról is tedd maximális teljesítményre és vedd ki az energiatakarékossági pipát.
"az intel erőlködik": Ezt mivel nézted meg vagy miből gondolod? Az óra mellett van egy értesítési ikon: NVIDIA GPU tevékenysége: ha elindítasz egy komoly játékot nem vált át "1 program"-ra? -
-
-
choorka
csendes tag
válasz
choorka #20193 üzenetére
Hali!
Írtam már a problámámat (idézett quote), ki is derült, hogy az acer adatbázisa szerint 1 év garancia van a gépemre. Namármost írtam ezzel kapcsolatban a boltnak ahonnan vettem, ők ezt írták:
A garancia természetesen 36 hónapra szól. 12 hónap után automatikusan kiterjesztik a garanciát plusz 24 hónappal.
Kedden küldünk önnek egy másik garancia levelet, amire 36 hónap garancia idő van feltüntetve. Erre válaszoltam nekik, hogy azt megköszönöm, és legyenek szívesek az Acer adatbázisával is felvenni a kapcsolatot, és írják át ott is 3 évre.
Néhány kérdés merül fel bennem: Ez valóban így működik, hogy automatice meghosszabodik? Valaki meg tudná ezt erősíteni?
Ha esetleg nem hosszabbodik meg az adatbázisukban, de elküldik nekem a 3 évre írt garancialevelet, akkor azzal tudom érvényesíteni a 3 évemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest