- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
grovani #18802 üzenetére
Hello!
Probald meg alul jobb felen az aksinal ami ott a gyorsindito menuben van.energiatakaraekos mod helyett a masikat...nem tudom neked hogy van irva nekem ugy hogy kiegyenlitett.
Vagyha ugyse megy akkor az asztalra kattintva a jobb gombal menjel ra a grafikuskartya tulajdonsagaira.Kijon egy tabla,es ott fonta a bal felso sarokban kijon hogy grafika.Na es ha arra rakkatintasz akkor van ott olyan hogy "Power play" es ott lehet allitani hogy mikor milyen modban milyen teljesitmenxy legyen.
-
NEMO1968
őstag
válasz
grovani #18724 üzenetére
Akkor a hőfokok miatt pláne nem kell izgulnod,persze +értem,hogy félted az új géped
.
Mint írtam,nekem a videokari venti állandóan megy.
Én is írkáltam mindenféle fórumokba,és kiderült,ez a normális.
Tehát ha neked 5 perc után bekapcsol a venti,szépen kapcsolgat és tartja a hőfokot,az a venti nagyon jól teszi a dolgát.
Akksitöltés:
Töltőre teszed,100%-ra töltöd,+pár óra ráadás csepptöltéssel.
Majd lemeríted,és +ismételed az előzőeket.
Ezt 3-4szer eljátszod,és nem lesz gondod vele. -
milbo
aktív tag
válasz
grovani #18716 üzenetére
Jók azok a hőfokok. Nálam magasabbak, igaz nem azonos a proci és a vga.
Bekapcsolás:
CPU: 51C
GPU: 57CKikapcsolás:
CPU: 44C
GPU: 53CEzek az értékek Win7 energiatakarékos beállítás mellet vannak. Csak letölt a gép közben.
A kikapcsolás és bekapcsolás között szűk kettő perc telik el. -
NEMO1968
őstag
válasz
grovani #18716 üzenetére
Szia!
Hőfokokon ne izgulj,ezek nagyon jó értékek.
Sztem tisztísd ki a hűtést,lehet hogy kicsit poros már,és azért kapcsol gyakrabban,valamint azért működik hosszabb ideig a +szokottnál.
Nem égetően fontos még a tisztítás.
A további porosodásnak úgyis lesz még jele.
Jobban,(gyorsabban )fog pörögni a venti,és kicsit feljebb kúsznak a hőmérsékletek majd.
Viszont ha tisztítás után is marad a sok működés,akkor elképzelhető 1venticsere,mert azt nem írtad,mennyi idős a masina.
Tehát ha nem értesz hozzá,és nincs kedved(pénzed)szervizbe vinni,akkor is nyugodt lehetsz még akár hónapokig is.
Megnyugtatásképpen +írom,hogy nekem 1 ACER TM 2200-as gépben terhelve 43 fokos a procim tökéletesen tiszta hűtővel is.
Ráadásul a videokari ventije állandóan pörög a legkisebb fokozaton.
SZÓVAL CSAK NYUGI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest