- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sHe3p
csendes tag
válasz
mcsabee #17910 üzenetére
mcsabee: szervízbe nem érdemes ezzel elküldeni,mivel Csehországba küldik,onnan meg hetek kérdése mire jön vissza...
ha megy szakszervízbe,akkor nem kell a notebookhoz becsomagolni a tartozékokat,így a töltőt se,tehát nem jönnek rá ha nem gyári
univerzális töltővel nem kockáztatnék.lehet venni Acer-es töltőt is,ha jól emlékszem akkor 15e környékén.
az oprendszer okozhat gondot.szvsz csak a töltőt kell szervízbe adni és meg kell határozni,hogy milyen típusu a géped,mert nem mindegyikhez egyforma kell,ha esetleg cserélik.. -
válasz
mcsabee #17910 üzenetére
Bocsi,de erre kivételesen tudok mit mondani...Ha még gatis a géped,akkor nem kell a szállításért fizetni...De bele kell kalkulálni,hogy 1-2hétig nem lesz géped... Ha nem garis,akkor én a helyedben nem hülyéskednék az univerzálissal,mert azzal már bolt egy-két rossz tapasztalatom..Általában ennek a cseréje a gyártó jóindulatán múlik...
Javaslom itt érdeklődj,ha veszel:
EC-CO Kft.
Fillér u. 44.
1022 Budapest
Tel.: +36 1 224 7010
Fax: +36 1 224 7011
E-mail: info@ec-co.hu
Honlap: www.ec-co.huVagy írj az acernak egy levelet,melyben ne említsd a saját felelősséged a dologban!
Ide írhatsz: infohu@acer-euro.com -
ronson
őstag
válasz
mcsabee #8824 üzenetére
Voltam olyan hülye használtam a keresőt.
Nekem ezekkel minden tökéletes, csak egy enpoweringet szereztem még be hozzá.
bocs
, de nem értem az embereket én vasárnap tolta fel az xp-t minden tökéltes, ja és a webcamhoz is töltöttem gyári drivert, ami érdekes másnál nem müxik nálam igen, persze azért mert hülye vagyok
persze minden hardver elemhez találsz a gyártó oldalán frisseb drivert, de én csak a VGA töltöttem le a frisset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- Mobilinternet
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest