-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldfülű
csendes tag
válasz
stichus #9452 üzenetére
Kedves Stichus!
Ezek szerint a legjobb megoldás tényleg az, ha veszek egy full játékgépet asztaliban, azt lehet újítani, illetőleg mellé egy egyszerűbb munkaügyekre elegendő notit. Tényleg lehet így jövök ki a leggazdaságosabban.
A család is ellesz
a játékokkal és "a káposzta is megmarad"
Már csak egy kérdésem lenne: mit javasolsz? A majdan összeszerelt asztalira merjek Vistát venni op.rendszerként, vagy maradjak inkább a bevált jó "öreg" XP-nél?
Számos régebbi pc játékot kaptak a gyerekek a rokonságtól: Fahrenheit, Tunguska, CoD1, UO, 2, Tom Clancy's Rainbow six Vegas 1, Sherlock Holmes( Arsene Lupin, The Awakened), A mesterlövész, Jumurdzsák gyűrűje, és van repülőgép szimulátor is) Már a nyakamat nyúzzák hogy játszanának vele, de ez a kis noti max csak egy játékot bír el, azt is nagyon döcögősen!!! (és a felsoroltakból nem is mindegyiket, csak a kisebb gépigényűeket. A fentebb leírt játékok leírása szerint ezek nem futnak Vistán. Ugyanakkor a család biztos nem fog itt megállni, kell majd a legújabb játékok özöne is () ami talán Vistára termett (vagy legalábbis a programozó Vistára teremtett
) és azok talán jobban futnak Vistán mint XP-n. (már van is ilyen : Cod 4 de biztos kell a six vegas 2. része is, stb.)
Vegyek egy olyan nagy teljesítményű asztalit aminél mindkét op. rendszert felrakom? (de ez hülyeség!!!) vagy maradjak az XP-nél? térjek át a Vistára? de akkor mi van ha ezek a játékok nem futnak rajta. Számítógépzseni pedig nincs a családban, csak egyszerű kezdő
"mezei" felhasználók vagyunk, ha Vistán nem megy a játék, biztos nem tudom hogyan kellene rajta valamit átállítani hogy fusson. (u.i: csak egy "ha nem is szőke"
de barna hajú nő vagyok, és nekem tényleg nem osztottak odafennt kicsit több észt
a számítógéphasználat terén
!!!
Szóval ha van ötleted, véleményed, nagyon örülnék neki!! Előre is köszönöm!
-
zöldfülű
csendes tag
válasz
stichus #9447 üzenetére
Köszi a választ stichus!
Új gépet mindenképpen kell vennem, ez ami van egy régi notebook, de már problémák vannak vele. A munkámhoz egy notebook kell mindenképpen, tehát azt vennem kell. Itt csupán az a kérdés hogy akkor a notebook mellé kell hogy vegyek egy asztali pc-t is külön a játékoknak (mert valljuk be a család rendesen rákattant -- ill. inkább kattant volna a játékokra ha futnának ezen a laptopon) vagy pedig akkor már olyan notebookba ruházok amin mennének a játékok is.
Tehát nem elsődleges célja a játék, de így megspórolnám egy asztali pc árát, ami játékgépként azért min 100- de inkább 150 ezerbe benne lenne!tEzért kérdeztem, hogy megy-e a játék a notebook-on vagy felejtesem el. Azonban van már egy újabb problémám is, most jöttem rá hogy a mostani pc-ket vagy laptopokat már jószerivel Vistával árulják, és azt hiszem azon a régi játékok nem is mennek!
Szóval lehet hogy tényleg két gépet kell vennem....
Üdv: Zöldfülű
-
lujoman
csendes tag
válasz
stichus #9369 üzenetére
Ne csodálkozz, ha jó pár fokkal felmegy majd a notid üzemi hőmérséklete. A tappancsok nem csak a tapadás miatt kellenek. Így van ugyanis kellő rés az asztal és a lapos között, hogy áramolhasson a levegő. Én pl. ha az ölemben tartom, általában aláteszek egy ugyanakkora alapterületű vékony könyvet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest