- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Elég sok mindenre képes egy minimális kézügyességgel és értelmi képességgel rendelkező user. Számos videó áll rendelkezésre, részletes ifix-it leírás lépésről lépsére stb.. Nem kell ehhez műszerészek lenni. Totál egyszerű dolgok ezek. Ott van lehet követni egyes gyártók példáját. Ha szétcseszi akkor ugrik a garancia, de ez... Valaki belerak egy ssd-t meg egy memóriát és megvonják a garanciát, vagy éppen lenyúlják belőle a cuccot.
-
Beni2360
félisten
Na kb erre lettem volna kíváncsi, hogy ki lehet-e cserélni minden hókusz pókusz nélkül? Nem úgy mint egy tab-ban. Mert ez tart vissza a vásárlástól nagyobb részben. Ha már vagyok van olyan progi ami rádugott tápnál egy bizonyos 20 be-90 ki% között kapcsolja a töltést? Előre is
Ui: És azt a bizonyos usb 3.1 Type-C bemenetet hogyan és mivel lehet használni? -
AlexiStukov
csendes tag
Mint mondottam mar szemelyesen is valoszinuleg otthon kirakom a laptopjaimat az asztalra es unalmas perceimet azzal toltom (mert ilyen okos es gazdag vagyok) hogy karcolgatom a kijelzojuket.
De ezt majd a fogyasztovedelemmel lekottazzatok.Ui.: Melletted levo idosebb kollega aztmondta o mar rengeteg iylet latott. Most akkor h is van ez?
-
SirKero
őstag
Én azt olvasom,hogy ki-be nyitogatástóll szakadt ki a csavar nem pedig le vagy rá ejtéstől. Az ,hogy konzumer nem azt jelenti,hogy még az egy évet sem kellene kibírnia. Ha igen rá kéne írni.
Azt részletezett már légyszíves,hogy egy laptopot ami laptop táskában van szállítva hogy lehet "össze csiszatolni"
Értem én hogy haza beszélsz de ezt ne más kárára. -
ricco25
csendes tag
Köszi!
Akkor egy ilyen Samsung 860 Evo M.2-es gond nélkül bele megy? -
däniel
tag
Oh basszus, akkor valamit nagyon elnéztem.
Annyira nem számít, ha azt az 1 db RAM modult ki tudom cserélni garanciavesztés nélkül, akkor már az is nagyon f*sza.
Köszi a helyreigazítást!
(#32274) Dhampir: igen az alsót azért ajánlották a felső helyett mert abba MX150 van, viszont nem találtam róla semmi konkrétat, hogy mennyivel is erősebb. Ennek még utánna nézek, de nem főként játékra lesz. -
Headless
őstag
akkor meg i5 8250+mx150 körül nézegetnék, de a kérdés továbbra is él milyen minőség az aspire 3 ? meg az enter az ilyen feles, vagy rendes?
De ennyire szarok lettek? 2400G bőven elegendő asztali környezetben nálunk...
mert amit nézegettem ebben az árkategóriában inkább radeon 520, 530-al adnak i5 mellé... azok meg halottnak a csók kb... igp-vel egyenértékűek.
De akkor lehet marad a sima igp.
-
punisher1
aktív tag
-
Dhampir
félisten
Igaz.
Véleményed szerint azonos belsővel (i5-8250U, MX150) az A515-51G, vagy az A517-51G a jobb vétel?
Talán ami pluszt ad az A517-hez, a nagyobb méretű IPS kijelző (ha LG LP173WF4-SPF5 van benne éppen, az állítólag PWM-mentes) és van benne optikai meghajtó, viszont csak egy memória foglalattal rendelkezik.
-
-
gyemipapa
senior tag
-
gyemipapa
senior tag
Nekem a "barátunk" EZT dobta ki találatra az ecco-ra.
Szóval a 180W csatija milyen? Félek nem kompatibilis az ÉN laposoméval, pedig jó lenne, egy combosabb táp talán nem is melegedne annyira. Full terhelésen a 230V-ba fogyasztásmérő beiktatásával 120-130W teljesítményfelvételt jelzett a fogyimérő. És előre is köszönöm az ajánlatodat. -
gyemipapa
senior tag
Köszi, az ecco nem egy cipőbolt hálózat? Amúgy a 180-as tápnak nem 4 pólusú csatija van? Mert az enyémnek a sima kis kerek kétpólusú (5,5/2,5).
MEghajtom akkuról is, mit csinál (gondolom a Far Cry 4 fullon fél óra alatt kifekteti.
Bár lehet, nem is engedi fullon, mert visszaveszi a teljesítményt. -
Apaxp
senior tag
Szerény emlékeim szerint a secure boot enabled opció nem enged MBR telepítést csak GPT-t.
De én csak kétszer telepítettem és ez nagyon kevés tudást ad.
A kérdező viszont konkrétan win7-ről kérdezett, ezért nem értem hogy miért mondod hogy felejtsük már el a win7 op rendszert. -
Debilon
addikt
-
tszabi
tag
-
CptAdamica
veterán
-
n000rbi
senior tag
Köszi, de túl vidéken vagyok ehhez (Debrecen környéke)
Visszaküldöm és szerintem a pénzt kérem. Eredetileg XPS 13-akartam, de arról meg netszerte megy a hír, hogy a mostaniaknak coil whine-olnak (ami engem kikészít) és talán az év vége felé majd az újabb széria már mentes lesz ettől... Hihetetlen, hogy ekkora pénzekért milyen alapvető dolgokra nem figyelnek
-
Raggie
őstag
Még egy kérdés. Ebben ha jól látom garivesztés nélkül nem tudom kicserélni a HDD-t SSD-re otthon ugye?!
Csak, mert ez volt a terv, de akkor lehet a boltban még megkérem őket, hogy bedobják-e nekem az SSD-met úgy hogy megmaradjon a gari. Vagy ilyet nem csinálnak szerintetek? -
-
Thusor
őstag
Nem igazán szánnék rá több pénzt mint max 120 ezer forint. Eddig egy intel atom z3735-el szerelt 2 GB-os tabletet használtam. Sajnos betört a kijelzője ahelyett vennék laptopot. Szerintem ez az intel pentium quadcore N4200-as proci 8 GB-rammal és egy 120 GB-os SSD-vel nem lenne rossz vétel. Összeszerelésben és anyaghasználatban mennyire megbízható?
-
melan
senior tag
Olvastam természetesen, csak azt gondoltam, hogy akár üresen is látnia kellene a gépnek a pendrive-ot, ha belépek a biosba. Eddig is bármikor telepítettem a bios látta a bedugott eszközt, vagy akár a felugróablakos boot menüben is, csak legfeljebb nem tudott bootolni róla. De akkor megpróbálom a leírásnak megfelelően... Megjegyezem így biost sem tudnék frissíteni akkor ezek szerint. Hiába, ezek a biosok már nem olyanok, mint régen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest