- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
mostmar csak egy gondom van. hogy szerintem itt ezzel a procival valami nem stimmel. nem talalom az amd honapjan hogy van ilyen. 1.6 GHz 3200+ os es fel mega caches.
mivel ott csak 128 es 256 caches van es azoknal mondjuk a modellszamozas stimmel ehhez az orajelhez. szal most vagy csak en nem talalom vagy tenyleg nincs fent az amd honapjan vagy nem ilyen proci van benne. nade akkor milyen.
nem irna egy everest procitulajdonsagot akinek ilyen notija van?
szal fura mert lehet hogy akkor mar ez a fel mega caches az tobbet fogyaszt de ezert gyorsabb is lesz. szal vegulis elavult az a teszt amit linkeltem. szal vegulis most ujra bizonytalan lettem.
amugy meg ilyen arkategoriaban ebben volt a legjobb VGA. szal biztos hogy jatekokra is ez a legalkalmasabb. mert nem talaltam 150 korul ennel jobb vga val szereltet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged