Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrkutya

csendes tag

válasz L4D1K #8828 üzenetére

Szia!
    Az a nagy helyzet, hogy nekem is van egy Acer aspire 5720g és hiába küldöd szervizbe nem csinálnak vele semmit...
    Ugyanis megvettem ezt a gépet február elsején, akkor tettem rá vistát, eredetileg linux volt rajta, de a driver cdn meg csak vista driver volt... Na de ez még semmi! 3szor 4szer feltettem mindieg recsegett a hang... és arra az elhatározásra jutottam, hogy elküldöm a szervizbe, elötte még jol összevitatkoztam az aceres szervizes manusszal, mert azt modnta ha ezta gépet vistával szeretném használni akkor vegyem emg azzal.... (no comment) :W
    A lényeg kivitték Brnoba, mert ugye ott a szervíz!!! :) Azzal nincs gond a UPS háztol házig viszik, egy hét alatt vissza is kaptam! Amikor kiért akkor a csomagszállito oldalán megnéztem és kbra délre ért oda, erre 3kor kapok egy smst, hogy "your notebook has been repaired"... felhivtam öket h mi volt a baja, azt mondták, hogy a technikus kollega letesztelte (kb 2 ora alatt :W ). Erre mondtam az urnak, ha lehetne szeretnék vele beszélni, hogy enkem mitől jelentkezik a recsegés, azt a választ kaptam, hogy nem lehet, mivel cseh anyanyelvű..... :Y De legalább a 44 euro plusz Áfát nem fizetteték ki velem...
    És most tanácstalan vagyok.... de lassan kezdem feladni...

Új hozzászólás Aktív témák