Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs
csendes tag
Sziasztok.
Na szóval vettem én is egy ilyet, a Mediából rendeltem, 54ezer valamennyiért. Lenne néhány kérdésem, a már meglévő tulajoktól. Honnan rendeltetek hozzá fóliát és milyet. Sehol nem találok olyan fóliát, ami kimondottan erre a tipusra való. e-bayről nem akarok rendelni mert sokára ér ide.
Amúgy én ilyen tokot rendeltem hozzá:
[link]
Remélem holnap megjön.
A másik kérdés:
Az acer oldalról le lehet tölteni hozzá drivert, illetve dokumentumokat. A drivert azt fel is tettem a gépre, oké is, felismeri a gép a tablettát
A dokumentumok alatt két fájl van, ezt mind a kettőt letöltöttem, de nem igazán tudok velük mit csinálni. Össze vissza be van csomagolva többszörösen is vagy nem is tudom milyen formátumok ezek, de nem sikerült eddig még megnyitni kicsomagolás után se. Valaki próbálta már?
Harmadik kérdés:
Egyenlőre itthon még nincs wifis ruterem (,de nem is itthonra vettem a tablettát
elsősorban). Szóval, ha itthon rádugom a számítógépre, akkor tudok vele csatlakozni az internetre? Tehát azon az usb-s kábelen keresztül? (Természetesen internetem az van, digis)
Szóval fólia.... ?
acer oldalról doksi...?
Előre is kösz a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A dokumentumok alatt két fájl van, ezt mind a kettőt letöltöttem, de nem igazán tudok velük mit csinálni. Össze vissza be van csomagolva többszörösen is vagy nem is tudom milyen formátumok ezek, de nem sikerült eddig még megnyitni kicsomagolás után se. Valaki próbálta már?