- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.András
csendes tag
Üdv!
Tudom, hogy több topik is foglalkozik ac97 problémával, de nem találtam megoldást. MSI P4N SLI alaplapom van, Realtek ALC850-es interált hanggal. Hetek óta minden hang (filmek, játékok is) akad, olyan formán,mintha egy tizedmásodpercnyi hangot megismétel (pl 1 helett két dob szól közvetlen egymás után).Ez változó sürüséggel fordul elő, de egy számban kb 2-8szor. Minden drivert próbáltam már, meg audio kodeket is, formázás is volt, vindóz ujra telepités, Bios frissités is, megnéztem mindent, eszközkezelö szerint nincs ütközés, dxdiag szerint is müxik,eseménynaplóban nem ir hibát.(xp prof, sp2, pentium d830 van)Még nem sikerült bele szerezni hangkártyát kipróbálásra.nem szeretném még szétkapni a gépet gariztatni, hátha van más megoldás.Minden ötletet várok, mert én már feladtam. Az ötleteket előre is nagyon köszöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- LEGO klub
- Gitáros topic
- Acer notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest