- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.András
csendes tag
Üdv!
Tudom, hogy több topik is foglalkozik ac97 problémával, de nem találtam megoldást. MSI P4N SLI alaplapom van, Realtek ALC850-es interált hanggal. Hetek óta minden hang (filmek, játékok is) akad, olyan formán,mintha egy tizedmásodpercnyi hangot megismétel (pl 1 helett két dob szól közvetlen egymás után).Ez változó sürüséggel fordul elő, de egy számban kb 2-8szor. Minden drivert próbáltam már, meg audio kodeket is, formázás is volt, vindóz ujra telepités, Bios frissités is, megnéztem mindent, eszközkezelö szerint nincs ütközés, dxdiag szerint is müxik,eseménynaplóban nem ir hibát.(xp prof, sp2, pentium d830 van)Még nem sikerült bele szerezni hangkártyát kipróbálásra.nem szeretném még szétkapni a gépet gariztatni, hátha van más megoldás.Minden ötletet várok, mert én már feladtam. Az ötleteket előre is nagyon köszöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest