- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ha másképpen nem megy akkor javítsd az ac3-as hangot (kódold őket újra cd-nként, majd fűzd vissza film alá és told őket össze Vdubbal).
Ehhez szükséged lesz: besweet-re és van hozzá egy eccerű kis GUI - AC3Machine névvel. Szedd le és kódold őket újra. Egy dolgot viszont meg kéne nézned mielőtt megcsinálod (ami miatt nem fűzi össze a Dub sztem), mégpedig azt, hogy nem-e különböző bitrate-el lettek kódolva. Előgordult már velem is eccer, hogy különbözött a 2 cd hangjának bitrate-je. -
Most így fejből nem tudok ilyen ac3 összefűző progit, ezért leírom hogy én hogyan fűzném össze.
Letöltöd a VirtualdubMOD-ot innen:
[L]http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=65889&release_id=201544[/L]
Megpróbálod összefűzni vele a videót :) ha nem megy akkor:
Megnyitod külön-külön a két fájlt és lemented róla a 2db ac3 hangsávot. (streams/stream list/demux).
Ezután megnyitod az első videófájlt és hang nélkül (stream list/disable) kivágsz belőle két tetszőleges darabot. (az a lényeg hogy egyforma fps-t és két összefűzhető videót kapj)
Ezután berakod a két videó alá a két ac3 hangsávot (stream list/add, nem számít hogy a video és az audio hossza nem ugyanaz) és összefűzöd őket. -
sti
tag
up
-
sti
tag
Még valakinek valami 5let?
Nagyon kellene nekem ez a film(The Long Kiss Goodnight)ac3-s hanggal, össszefűzve. -
sti
tag
Senki sem tud segíteni:(
-
sti
tag
Köszi, hogy válaszoltál, de nem ez a gondom.A gond az hogy letöltöttem 1 filmet 2cd-s ac3-s dvd rip, össze akartam fűzni és kiírni dvd-re de a nandub nem engedi mer aszongya, hogy a két rész audio-ja nem ugyanaz a dataformat,pedig de.Úgyhogy összefűztem a filmet audiostream nélkül és szeretném összefűzni az audiot is, aztán majd összerakom a kettőt.Szal olyan progi kellene ami össze tudja fűzni a 2 rész ac3-s hangját.
-
sti
tag
up
-
sti
tag
Senki nem ismer ilyen programot:(?
-
sti
tag
Ac3-as hangot szeretnék összefűzni(video stream-mel együtt nem engedi a nandub) tud valaki ilyen progit?
Köszönök minden segítséget, holnap válaszolok mindenkinek, most menek aludni mert nagyon hosszú volt a mai napom.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest