Aktív témák
-
sti
tag
up
-
sti
tag
Még valakinek valami 5let?
Nagyon kellene nekem ez a film(The Long Kiss Goodnight)ac3-s hanggal, össszefűzve. -
sti
tag
Senki sem tud segíteni:(
-
sti
tag
Köszi, hogy válaszoltál, de nem ez a gondom.A gond az hogy letöltöttem 1 filmet 2cd-s ac3-s dvd rip, össze akartam fűzni és kiírni dvd-re de a nandub nem engedi mer aszongya, hogy a két rész audio-ja nem ugyanaz a dataformat,pedig de.Úgyhogy összefűztem a filmet audiostream nélkül és szeretném összefűzni az audiot is, aztán majd összerakom a kettőt.Szal olyan progi kellene ami össze tudja fűzni a 2 rész ac3-s hangját.
-
sti
tag
up
-
sti
tag
Senki nem ismer ilyen programot:(?
-
sti
tag
Ac3-as hangot szeretnék összefűzni(video stream-mel együtt nem engedi a nandub) tud valaki ilyen progit?
Köszönök minden segítséget, holnap válaszolok mindenkinek, most menek aludni mert nagyon hosszú volt a mai napom.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest