- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Pár hete egy emberke ajánlás útján megtalált, hogy ugyan csináljam meg a VHS családi felvételeit DVD-re. Megcsináltam. Visszahozta, hogy nem jó, mert nem Dolby Digital a hang. Mondtam neki, hogy az Dolby Digital, csak nem 5.1, hanem 2.0, azaz kétcsatonás, mivel olyan volt a forrás is. Na, erre felhívta egy tudományos ismerősét helyben, aki azt mondta neki, hogy kóklert talált a személyemben, mert hogy a Dolby Digital az csak 5.1 lehet. Emberünk épp ezért megpróbálta visszakapni a pénzét tőlem, majd miután kedélyesen felhívtam a figyelmét a genetikai állományában lévő torzulásokra, amelyet nőnemű szülőjének utcán művelt prostítúciós foglalatosságával hoztam kapcsolatba, elviharzott és gondolom azóta is keresi a megfelő embert aki a sztereó VHS-ből DD 5.1-et kever neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritka akár karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És mivel akarod meghatározni, hogy éppen mi honnan szóljon a 6 hangfalból, amikor neked összesen két csatornád van? Vagy minden szóljon egyszerre mindenhonnan? Ennek mi értelme? Sztereo -> 5.1 konverzió (mármint aminek értelme is van) nincs.