- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hypp
aktív tag
A PowerDVD 6 van fent. DVDt nem próbáltam lejátszani, de az ezzel lejátszott AVInak sincs center hangja. Amúgy a Crystal Player-t használom, de ez nem jelent semmit, a BS is centertelen.
Most az van, hogy a windows saját driverei vannak fent (eddig ilyenek voltak: régebbi creative driver, újabb creative driver [kritikán aluli minőségű a hangja], kXproject driver [na, ez érdekes volt... még a winamp-nak is volt center hangja, de az 5.1 AC3nak nem...]. Kicsit jegelem a témát, aztán később ráfekszem, átolvasok 1-2 fórumtopicot, aztán legfeljebb újra jövök szomorkodni és segítséget kérni -
Hypp
aktív tag
Másfajta gondom van nekem, mint rájöttem. Szóval ez ez Sound Blaster Live! 5.1 SB0100 hangkártya, analóg 5.1 hangszórószett. A tesztet lefuttatva a center szól, egyébként nem. Soha (, és ez a nagy baj, mert eddig azt hittem, hogy halkan szól). A centerből jövő vocal hangok nem szólnak AC3 filmek közben, azok a hangok a két frontból szűrődnek, de a center teljesen kussban van. Új driver nem segít, kX driver nem segít, AC3filter beállítások állítása nem segít... Utána kellene olvasnom, de most fáradt vagyok. Ha addig valakinek van ötlete, azt nagyon szívesen fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest