- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Aktív témák
-
Tomazzo
tag
Hm...
+egy tapasztalat!
A haveromnak BD7 II. Raid alaplaja van, benne 266-os rammal, elvileg csak ezt támogatja, de próba képpen beletettük az én 333-as modulomat és működött, de alapon csak 266-on hajtotta ám ha tuningoltam akkor bírta a 333 mhz-et.
Lehet, hogy nálam is ez lessz a helyzet, csak éppen a 400-as okkal?
Fontos lenne, mert sokat kell utazni értük, és az én 333-as aimtól cserébe meg kell válnom ha pedig nem jön össze, már nincs lehetőség viszakozni sajna..
Please Help!!.......:( -
Tomazzo
tag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem: van egy Abit-Sa7-es lapom, benne 256MB no name 333-as memókkal, és most adódott egy lehetőségem, hogy lecserélhetem egy 512MB Samsung 400-as modulra.
Kíváncsi lennék, működnek-e majd az új ram-ok ebben a lapban?
Szerintem elvileg menne a dolog, mert ha tuningolom a 333-as ramokat, azok képesek stabilan 390-en menni, sőt ha 400-ra húzom akkor is betölt a Win, de 2 perc után ki is fagy.
Egyébként az új ramokhoz ingyen jutok, de most nincs pénzem másik vasat kovácsolni hozzájuk.
Előre is köszi mindenkinek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest