Aktív témák
-
bosco89
tag
üdv.egyébként a véleményem nekem is az ha valaki állit valamit azt illik alátámasztani!ez a minimum!ha nekem lenne ien elado biztos bizonyitanám,hisz elősegiti az eladást!erről enyit
-
Speed®
titán
Hali, akkor tisztázzunk egy-két dolgot..
#43-ra Kedves Armando_19! Amint az indulataidat kiváltó (bár megvallom a szándék nem ez volt) hsz.ben leírtam, a procidat jó vételnek tartom és csak segíteni akartam a hozzászólásaimmal hogy kedvező kép alakuljon ki a cuccodról, amit nem kértem hogy hajts le vagy akármit is bizonyíts vele, egyszerűen csak kiváncsi voltam hogy mit megy egy mázlista kezében egy Mobil 2800+. A ''14 éves hülyegyerek'' mint látod szintén nem ér rá általában egész nap alatt a kocka előtt verni a brét, mivel 21éves és egészen más dolgok kötik le (ld. meló).. Az hogy mennyire vagyok okos, az nem a te megitélésedtől függ, bár sztem elég okos vagyok ha a nem mobil 2500+ Bartonomat ugyanakkora órajelen hajtom mint te a saját Mobil 2800+-adat.
#46-ra Kedves pg012345 kollégának! Rendkívül intelligens beszólásnak vélem, főleg annak fényében, hogy azt hiszem hozzád én egy szót nem szóltam ilyen hangnemben. Ha valaki felé szolidarizálsz,vagy üzleti érdeked van abban hogy jó fényben tünj fel előtte, az nem egyenlő azzal,hogy ki kella seggét.. Mellesleg a 65.ödik helyen állok a CPUtuning Toplistán,de egy BIOSból húzott géppel ami teljes mértékben stabil ezen a szinten (ellentétben ugyebár a te kihalt prockóddal,ha jól vettem ki a vásárlási szándékodat jelző hsz.edből). Amennyiban kívánod, küldök én is neked olyan screenshotot,vagy CPU-Z validált linket, amin CBI, vagy az általad használt nTune program segitségével egy shot erejéig megtolom a CPU-t 11x240-re (2640)
És ezzel máris feszíthetnék, legalábbis előtted mindenképp, csak egy bibi van a dologban.A tuning nálam azt jelenti,hogy gyári paramétereken felüli működésre bírni egy hardvert S.T.A.B.I.L.A.N.! És az,hogy ez kinek mit jelent,neked főleg, nem tudhatom, de nálam azt jelenti hogy a mindennapi használat során nem produkál a gépem rejtélyes hibákat, újraindulásokat,stbstb.. Kívánom, hogy olyan rendszered lehessen a közeljövőben ami akár ilyen kritériumoknak is meg fog felelni, ha ezt 200MHz-el gyorsabban is tenné mint az enyém, hidd el hogy csak gratulálnék és nem támadnálak be a nagy arcod miatt amiért véletlenül érzel egy kis büszkeséget a tulajdonod miatt. Na ennyi, remélem senki nem, haragszik igazán senkire, én nem teszem
És hogy még mindig ott tartok ahol részemről az egész kezdődött , azt bizonyítsa az alábbi mondat: UP! a jó procinak!
[Szerkesztve] -
sz0k3e_
aktív tag
up Neked!
-
Armando_19
őstag
up
-
Armando_19
őstag
pü ment
-
pg012345
senior tag
válasz
Armando_19 #44 üzenetére
a hűtődet mennyiért adod?? hány fokon tartotta a proct? lehet kell de nem biztos
-
pg012345
senior tag
válasz
Armando_19 #44 üzenetére
most olvastam speed(r) hozzászólásait nemtom mit feszengett 64-edik a cpu tuning toplistán jóval elmaradt az enyémtől
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
válasz
Armando_19 #44 üzenetére
utánajártál a postának? megvan az új konfigod?
-
Armando_19
őstag
CSERÉLNÉM AZ EGÉSZET PCI-E VGA KÁRTYÁRA!
-
Armando_19
őstag
Te hallod.Most idejössz okoskodni a szaroddal?Miért jó az neked hogy mások topikjába irogatsz?Én nem 1 14 éves hülyegyerek vagyok aki egész nap veri a brét a gép előtt.Szóval nemigazán érek rá ilyenekkel foglalkozni.Ha ennyire okos vagy bakker,akkor gyere át,tedd a géped az enyém mellé,és játszhatunk hogy kinek megy jobban.Csak itt bennevan az is,hogy én eladni szeretném,nem lehajtani.Versenyezni akarsz menj a hungaroringre.
-
pg012345
senior tag
a proci az enyém!!!!
-
Speed®
titán
Jó reggelt minden Tuningolt Bartonra éhező embernek
Én perpill a 2.4-en futó 2500+-ommal nem gyúrok ugye erre a prockóra, de ha a tulaj nem is teljesíti a #30-as hszben kérteket, akkor is bitang a prockója, UP nekije, vegyétek-vigyétek!
Hogy ne csak offoljak
Faq,elment még1x,sorry 8)
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Jó reggelt minden Tuningolt Bartonra éhező embernek
Én perpill a 2.4-en futó 2500+-ommal nem gyúrok ugye erre a prockóra, de ha a tulaj nem is teljesíti a #30-as hszben kérteket, akkor is bitang a prockója, UP nekije, vegyétek-vigyétek!
Hogy ne csak offoljak
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
válasz
Armando_19 #38 üzenetére
oksa de valszeg lessz másik de ha mégse lenne akkor szólok
-
stanley_
tag
1be szeretné eladni külön sztem sokkal drágábban adja
sztem 30kt lappal igy is simán megér, ha leszámitod a nf7et ez 1 rohadt jo vétel
és ha annyira nem kell nf7 el is tudod adni
ennyi -
pg012345
senior tag
válasz
Armando_19 #34 üzenetére
most akkor mennyiért adod a procidat?? nekem csak proci kell!!
-
sz0k3e_
aktív tag
válasz
Armando_19 #34 üzenetére
várjuk a tesztet!!
-
Armando_19
őstag
1 jó reggelt up
-
sz0k3e_
aktív tag
válasz
Armando_19 #32 üzenetére
Azaz!!
Hajtsd le!! -
Speed®
titán
Jahh, még vmi, (már nem tok Modolni
)
Nem tudod hogy hogy szól a képlet a PR kiszámolásához? -
Speed®
titán
válasz
Armando_19 #26 üzenetére
Azt írtad hajtottad már 13x200-on,akkor ez sem lenne neki nagy kunszt.
Szép a SuperPI 2M, nekem 2375MHZ-en (11*216) 1:41 . Ezek szerint SuperPIben 20MHz=2 sec?
A 11x233 nem lenne olyan nagy wasistdas a prockónak, sztem 1.8Val vinné. (az enyém 1.7-el megy 2375-ön [link] [link] Speeder néven keresd)
Hát pedig nagyon kiváncsi lennék rá valós 2500+on (2563MHz-en) Nem ég benned a bizonyítási vágyNem erőszak a disznótor, de sztem reklámértéke megvan
Na mind1, azért thx_
[Szerkesztve] -
stanley_
tag
ennél jobb procit még nem láttam!!
léggel is iszonyat durvát lép
vegyétek amig lehet!!
ritka kincs azt ilyen -
őstag
őstag
válasz
Armando_19 #26 üzenetére
ha valaki még athlon XP-be akarja fektetni a pénzét ez best buy
még én is töprengek kicsit -
Speed®
titán
UP a procinak
, nekem sajna csak 2500+ jutott a lockos fajtából, így csak FSBt tolhatom
Megtennéd hogy megnézed 11x233-on mennyi fesszel stabil neked és mondjuk egy SuperPI 1.5XS 2M eredményt meg vmi CPU-Z vagy CBI screent tolnál nekem róla ? THX ha lehetséges, ide rakd a linket meg eredményt, legalább megy a reklám
Sok sikert a San Diego projethez, havernál 3700+ teljesértékű FX-57 ként muzsikál 1.65V-alJó kis cucc.. Na by_
[Szerkesztve] -
őstag
őstag
add el a sandiego-t!!
45K -
Armando_19
őstag
Még most is 10X239-en megy a gép.De megteszem amit kérsz.épp most futtam le 1 3Dmarkot VGA eladása miatt,és proci meg se nyikkant hogy lenne valami baja.Ha érdekel komolyan,akkor rászánsz kb fél órát,átjössz,és mindent megmutatok a saját szemed előtt.szerintem ez a legkorrektebb.
-
pg012345
senior tag
[link]innen lehet leszedni!
-
stanley_
tag
ne add el cuncus
a legenda
hidd el stabil
egész nap igy játszik
már 1 ideje igy tolja
[Szerkesztve] -
pg012345
senior tag
válasz
Armando_19 #14 üzenetére
figyu de ezek stabil eredmények?? mert az egy dolog hogy felhúzom a procit mint állat és gyorsan kifényképezek egyet elmentem azt restartol a gép érted meg itt már nem alapfeszen ment a proci!
tudodmit lécci csinálj egy tesztet 11x240 vagy 11x239 re lődd be és egy cpu mark 2 tesztet ha csinálsz az gyors!! és kiderül minden legalább 6000 pont körül kell kapnia! ok? -
őstag
őstag
ez szép
tényleg!!!
gondolkodom rajta -
őstag
őstag
válasz
Armando_19 #11 üzenetére
azt nem neked írtam hanem offoltunk egyet pg012345 -val
-
Armando_19
őstag
Tessék itt 1 kép a prociról hogy hogy megy most.
1.6 fesszel 9,5X239
Az alaplapot boltban vásároltam origi bontatlan volt.Nincs rajta semmi moddolva!!!!
Kérésre szívesen emelek a feszen és a szorzószámon.ebben a lapban a legtöbb amit ment ez a CPU az 13X200 volt.annál feljebb soha nem küldtem,mert hűtés kicsit bajos volt vele.
KÉP[link]
[Szerkesztve] -
őstag
őstag
má boccs de 239-es fsb az nf7 ből vdd mod nélkül nem szokott kijönni
nyomhatnál egy linket róla valami screensot-ot -
pg012345
senior tag
válasz
Armando_19 #1 üzenetére
helló a procit mennyiért adod?
-
Armando_19
őstag
Szóval.Megválnék a fent említett alaplapomtól és processzoromtól.
Ez a CPU ebben a lapban STABILAN megy 239-es FSB-vel.Kisebb FSB értékkel a CPU 1 DFI Lanparty NF2 Ultra lapban stabilan ment 11X230-on. 9,5X239-en 1.60 fesszel!!!!!!Lapra Júliusig van garancia Digitalmindbe(adok róla papírt)
Proci 1 hét próbagari,nálam is megtekinthető működés közben,mindenfél tuningal kérésre.
CPU Hűtő:Thermaltake Xaser 11+ Vulcano!Kb 1,5 éves,hibátlan működésű.
Egybe az egészért 30K!!!(BEST BUY!!!!)
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged