- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
iXuf
tag
Egyetértek. Bár a könnyyebb döntésben nem vagyok biztos. Szerintem a nagyobb alaplapgyártók NFoce2-es alaplapjai között nincs túl nagy különbség, csak kisebb eltérések. A döntés szubjektív. Bizalom, mennyire fotosak az extrák (qfan, dupla bios, kerek ide kábel, stb..), és természetesen pénztárca kérdése. Minél több hozzászóló dícséri a saját lovát annál nehezebb lesz dönteni. Ennek ellenére megéri alaposan körbejárni a dolgot vásárlás előtt (ez minden műszaki termékre igaz).
-
iXuf
tag
Abit NF7 S-ről nekem többnyire jók a tapasztalataim. Annyi bajom van csupán, hogy sehogy sem tudom az fsb-t 195 MHz fölé tornászni (addig minden gond nélkül, kisebb fesz. emeléssel stabilan elfut), ezért viszont kárpótol a lap többi jó tulajdnosága. Ha teheted 2.0-ás revíziót vegyél, ha minden igaz ez már hivatalosan is támogatja a 200 Mhz fsb-t.
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest