Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
meg mindig jobb mint utanna!!!:-)))))
a gigat enm is naqgion szeretm, de ujabban az albraton is oda tart, a altalam nyuzottban 2200+, ket proba volt /2 perc/ 2600+ es 2400+ nal is csak szorzot emeltem semmi mast sajnos a 2k mar vhol bele fagyott utkozben! tobb ido sajnos nem maradt ra!
udv
neduddki -
iXuf
tag
Egyetértek. Bár a könnyyebb döntésben nem vagyok biztos. Szerintem a nagyobb alaplapgyártók NFoce2-es alaplapjai között nincs túl nagy különbség, csak kisebb eltérések. A döntés szubjektív. Bizalom, mennyire fotosak az extrák (qfan, dupla bios, kerek ide kábel, stb..), és természetesen pénztárca kérdése. Minél több hozzászóló dícséri a saját lovát annál nehezebb lesz dönteni. Ennek ellenére megéri alaposan körbejárni a dolgot vásárlás előtt (ez minden műszaki termékre igaz).
-
neduddki
nagyúr
HI!
A cucc vmikor februari! Akkor a sracok osszeraktak es meg rendszert csinaltam ra! Anyagi megfontolasokbol sajnos 2*512 hejjet csak 2*256 lett benne, sajnos - mivel cad-ra kell - eszt nagyon gyorsan eszrevette a gazdaja- , egy komojabb proe-nal mar jagatott, elmagyaraztam neki hogy O akarta, de csak nem fogta fel aram kerdesr, elvittem neki 2*512-t es csodak csodaja a modell megtaltosodott! ja de nem ez volt aekrdes!
A bios amit a honlapon talaltam, semmi extra max agressivra veve a ram meg a proc!
Ez jo kerdes en ugy gondolom egyformanak illik lenni, sot ismerve a ramokat en meg egyszere is vennem meg a kettot.
A emelkedesek ele sanos elfeljtetem odatenni a ~ mert csak ugy fejbo szamolva jottek ki!
Mijjen procod van benne, huzast hogyszereti, videokartya????
Igy singlen hogyteljesit a kt-khoz kepest????
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged