- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
A cucc vmikor februari! Akkor a sracok osszeraktak es meg rendszert csinaltam ra! Anyagi megfontolasokbol sajnos 2*512 hejjet csak 2*256 lett benne, sajnos - mivel cad-ra kell - eszt nagyon gyorsan eszrevette a gazdaja- , egy komojabb proe-nal mar jagatott, elmagyaraztam neki hogy O akarta, de csak nem fogta fel aram kerdesr, elvittem neki 2*512-t es csodak csodaja a modell megtaltosodott! ja de nem ez volt aekrdes!
A bios amit a honlapon talaltam, semmi extra max agressivra veve a ram meg a proc!
Ez jo kerdes en ugy gondolom egyformanak illik lenni, sot ismerve a ramokat en meg egyszere is vennem meg a kettot.
A emelkedesek ele sanos elfeljtetem odatenni a ~ mert csak ugy fejbo szamolva jottek ki!
Mijjen procod van benne, huzast hogyszereti, videokartya????
Igy singlen hogyteljesit a kt-khoz kepest????
udv
neduddki
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest