- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rongytörp
csendes tag
Vszínű, hogy nem az áramfelvétellel van gond, mert ha kicsit mozgatom miközben bekapcsolom a gépet, akkor néha elfogadja, és simán elmegy vele a gép, XP is felismeri, 1024x768@85Hz simán megy. Aztán windowsból ki, gép kikapcs, és utána már nem indul el újra vele, megint 1 hosszú, 2 rövid sípolás...
A táp vadonat új 400 wattos mercury. ->az nem rossz
A szóban forgó 9600-os kártya sem tűnik rossznak, mert más gépben (asus a7n8x) simán megy --> a 9600-as kártya sem rossz
Tehát marad az alaplap. Vagy az AGP slot foglalata, vagy valami kondi a környéken. De most is van az AGP slotban a régi geforce2 mx200 agp kártya.
Ha így gondolkozom, akkor a slot se rossz (legalábbis ennek a geforce-nak megfelel)
Ilyen ez a popszakma...
Meg nehéz a sírásók élete...
Köszi az eddigi válaszokat! -
Rongytörp
csendes tag
Üdv! Én lennék az a haver, akinek nem megy a fent említett kártya az abit kt7e lapban.
Tegnap elvittem egy cimbihez a kártyát, hogy nála megy-e. Neki egy asus a7n8x lapja van, ott pöccre ment a videókártya.
Innetől elgondolkodtató adolog, hogy tényleg az áramfelvétellel lehet-e ahiba, vagy az én lapom agp slotja ment-e gallyra.
De akkor a régi Geforce2 MX200 32MB-os AGP kártya miért működik benne???
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged