Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0name55
csendes tag
érdekes dolgok történnek,ha resetelt bios ban egyből beállítok mindent(amit max ra kitudtam hozni belőle azelőtt),nemindul el a gép,ha kicsit visszábbállítom újraindítom megint be a bios ba és feltolom max ra akkor meg elindul... a proci stabilan ment 2400@2820 on,leállítottam mert tettem be még ventit (biztos ami biztos) ezalatt ki volt húzva,indítottam volna,de nemindult... én itt fejeztem be a tuningot,nemtudom milehet,minden papírforma,ram visszaosztva,HT szorzó visszavéve,proc fesz emelve amíg stabilan nem ment.(crysis el 2 órát jáccottam vele...)
-
N0name55
csendes tag
köszi a segítséget
-
N0name55
csendes tag
Sziasztok,olvasgattam keresgettem itt a választ,de nemigazán találtam.
Az lenne a kérdésem,meddig mehet az fsb gyári hűtővel? (kn8 ultra,3800+ venice,asus procihűtő,fújja a chipset nek is a levegőt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest