- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
Hali!
Bár nem vagyok szakértő, de sanda gyanúm szerint a Celeron hűtője szerintem túl kis teljesítményű a P4 kazánhoz, szóval szerintem cseréld le.
De szerintem inkább BIOS-t kellene frissítened, és megszűnnének a problémáid, ugyanis én is így jártam.
Nálam az volt a történet, hogy vettem egy Phenom II X4 965 Black Edition procit és egy MSI 790FX-GD70 lapot. A lap a gyári BIOS-szal felismerte a procit, Windows7 csont nélkül felment, de utána 5-15 perc időintervallum között úgy csontra fagyott a gép, hogy csak resetelni tudtam, még a Ctrl+Alt+Delete kombóra sem reagállt. Az már csak hab volt a tortán hogy reset után ugyan elindult a Windows, de nem tudtam megnyitni semmilyen meghajtómat sem, mert mindig az explorer.exe hibát észlelt és ezért leállt. Programot sem tudtam indítani. Állítgattam a BIOS-ban mindenfélét eredmény nélkül. Végül eszembe jutott hogy hoppá, hát frissítsünk már BIOS-t. Letöltöttem a legújabb hivatalos BIOS-t a laphoz ami már támogatta a procimat, felraktam rá, és láss csodát, minden fagyás és más anomália megszűnt, azóta tökéletesen működik ez a lap+proci kombó.
Száz szónak is egy a vége: először BIOS frissítés, aztán hogyha még mindig fagy vagy túl melegnek érzed a procit akkor szerezz egy combosabb hűtőt.
Üdv.: Márk
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest