Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Márk

senior tag

válasz sota81 #8 üzenetére

Hali!

Ennek igazán örülök. Akkor ezekszerint csak BIOS baja volt a lapnak...

Üdv.: Márk

• Márk

senior tag

válasz sota81 #5 üzenetére

Hali!

Bár nem vagyok szakértő, de sanda gyanúm szerint a Celeron hűtője szerintem túl kis teljesítményű a P4 kazánhoz, szóval szerintem cseréld le.

De szerintem inkább BIOS-t kellene frissítened, és megszűnnének a problémáid, ugyanis én is így jártam.

Nálam az volt a történet, hogy vettem egy Phenom II X4 965 Black Edition procit és egy MSI 790FX-GD70 lapot. A lap a gyári BIOS-szal felismerte a procit, Windows7 csont nélkül felment, de utána 5-15 perc időintervallum között úgy csontra fagyott a gép, hogy csak resetelni tudtam, még a Ctrl+Alt+Delete kombóra sem reagállt. Az már csak hab volt a tortán hogy reset után ugyan elindult a Windows, de nem tudtam megnyitni semmilyen meghajtómat sem, mert mindig az explorer.exe hibát észlelt és ezért leállt. Programot sem tudtam indítani. Állítgattam a BIOS-ban mindenfélét eredmény nélkül. Végül eszembe jutott hogy hoppá, hát frissítsünk már BIOS-t. Letöltöttem a legújabb hivatalos BIOS-t a laphoz ami már támogatta a procimat, felraktam rá, és láss csodát, minden fagyás és más anomália megszűnt, azóta tökéletesen működik ez a lap+proci kombó.

Száz szónak is egy a vége: először BIOS frissítés, aztán hogyha még mindig fagy vagy túl melegnek érzed a procit akkor szerezz egy combosabb hűtőt.

Üdv.: Márk

Új hozzászólás Aktív témák