- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Aktív témák
-
Garfield
aktív tag
fel !
-
Garfield
aktív tag
fel
-
Garfield
aktív tag
fel
-
Garfield
aktív tag
fel !
-
Garfield
aktív tag
semmi nem forrosodik csak az a retva déli híd
-
Garfield
aktív tag
de csinál ! a következőket :
össze pakoltam az emberünknek minden bekötöttem elsö bekapcs se kép se hang ! szétszedtem az egészet nézem lapot magában proci minden nelkul ! bekapcs venti felpörög vilagita a zöld+piros led déli híd elkezd örjítöen melegedni majd bizonyos ido utan 2-15mp ! piros HDD led elkezd villogni a villogas utemeben leallnak majd ujra indulnak a ventik, másodpercenként kb 1 villanás de igen szabálytalan ... mikor eléri a déli híd hömérséklete a maximumát a hövédelem lecsapja a gépet !
bios jumper átdug clear állásba: a lap nem imdul csak vilagit a táp jelenlétet vissza jelzö zöld led és a délihíd melegszik ! (a gep nincs bekapcsolva csak ra van dugva a tap es a delihid melegszik mint a diszno)
probaltam több táppal is ugyan ezt csinalja ! egyik pillanatrol a masikra jott ki ez a hiba ! -
Garfield
aktív tag
fel!
-
Garfield
aktív tag
tehat van egy Abit IS7-E alaplap ! halott a kicsike ! doboza megvan ! eszaki hid huto szinten, huteslefogato keret is van rajta !
mivel sokan keresnek halott abit lapokat igy felteszem hatha valaki elviszi ! aki többet az azé lesz !
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest