- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
Garfield
aktív tag
fel !
-
Garfield
aktív tag
fel
-
Garfield
aktív tag
fel
-
bobsurf
őstag
#17?
-
Garfield
aktív tag
fel !
-
Garfield
aktív tag
semmi nem forrosodik csak az a retva déli híd
-
Dryman
őstag
Na mi az ábra a döglött lapoddal kapcsolatban?
-
Dryman
őstag
Te Garfi!
Nem lehet hogy ugy van beállítva a bios hogy lanról is éleszthető legyen a masina, mert akkor a déli híd igen is kaphat a stby 5V-os ágról tápot, jut eszembe az integrált LAN chip nem ugyanolyan forrófejű mint a déli híd?
Lehet hogy a LAN vez chip kaki, és rajta keresztül a déli híd is behal!
Ne értsd félre nem okoskodni akarok, csak találgatom az esetleges összefüggéseket!
Dry
Különben megvenném ha lenne most éppen ezen dologra 3K-ám, de sajnos nincs...
Ja és adsz hozzá minden tartozékot, doboz , kábelek satöbbi?
Mert ha igen akkor erősen gondolkodom a dolgon, de szigoruan csak alkatrészbeszerzés céljára! -
Garfield
aktív tag
de csinál ! a következőket :
össze pakoltam az emberünknek minden bekötöttem elsö bekapcs se kép se hang ! szétszedtem az egészet nézem lapot magában proci minden nelkul ! bekapcs venti felpörög vilagita a zöld+piros led déli híd elkezd örjítöen melegedni majd bizonyos ido utan 2-15mp ! piros HDD led elkezd villogni a villogas utemeben leallnak majd ujra indulnak a ventik, másodpercenként kb 1 villanás de igen szabálytalan ... mikor eléri a déli híd hömérséklete a maximumát a hövédelem lecsapja a gépet !
bios jumper átdug clear állásba: a lap nem imdul csak vilagit a táp jelenlétet vissza jelzö zöld led és a délihíd melegszik ! (a gep nincs bekapcsolva csak ra van dugva a tap es a delihid melegszik mint a diszno)
probaltam több táppal is ugyan ezt csinalja ! egyik pillanatrol a masikra jott ki ez a hiba ! -
PowerMan
csendes tag
Mit csinál, vagy nem csinál?
Amúgy dobozában 3k-ban érdekel. -
bobsurf
őstag
A doboz+sallang engem érdekelne.
-
Garfield
aktív tag
fel!
-
Garfield
aktív tag
tehat van egy Abit IS7-E alaplap ! halott a kicsike ! doboza megvan ! eszaki hid huto szinten, huteslefogato keret is van rajta !
mivel sokan keresnek halott abit lapokat igy felteszem hatha valaki elviszi ! aki többet az azé lesz !
Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest