- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Olyan jól fekszik fel a zalman, hogy a pasztát úgy kinyomja, hogy szinte el tudom olvasni, hogy mi van írva a procira. a zalman egy picit elforog, de csak a holtjáték erejéig természetesen, és erősen kell forgatnom, hogy megmozduljon. egyébként csontig be van tekerve a csavar.
-
Viktor77
titán
válasz
Intelligencs #5 üzenetére
A 20-asnál.
-
erdoke
titán
Abit FlashMenu nevű progit kell feltenni, azzal lehet (az IC7 letöltései között megvan). Nem árt egy szünetmentes táp, mert könnyen elszállhat a lap, ha pont frissítéskor jön egy áramkimaradás...
Egyébként a CMOS-t tényleg érdemes kisütni a BIOS frissítése után, nálam több menüpont eltűnik, amíg nem csinálom meg. -
Win-ből lehet IC7-BIOST frissíteni? ha igen hogyan? köszi
-
Savanya
addikt
Szerintem is csak a HW monitor hibásan mér .(nekem is felülméri a CPU hőmérsékletet és a negativ voltokat is furán méri ,de ettől függetlenül jó az alaplap )
-
dam
tag
Valaki esetleg tud biztosabbat mondani? Tuti alaplap???
-
Akkor vigyétek vissza, ha biztosak vagytok benne, hogy az alaplap a rossz. De megteheted azt is, hogy átviszitek hozzátok, és egyenként cserélgetitek az alkatrészeket, hogy melyik a hibás. Én is így jöttem rá, hogy rossz az alaplapom. (Igaz, az már régi volt, egy Abit BF6. Rest in peace.) Chieftectől függetlenül megnézhetnétek pl. egy másik táppal.
-
dam
tag
válasz
Intelligencs #5 üzenetére
Fenn van!
-
Az eredeti BIOS az IC7-ben rengeteg hibát tartalmaz. Amikor megvettem az unokatesómnak a lapot, rögtön lecseréltem a legújabbra a BIOS-t, mielőtt egyáltalán feltettem volna a win-t. Azt hiszem most a 19-es verziónál járnak. Ugye felraktad Te is?
[L]http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IC7&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=BIOS[/L]
[Szerkesztve] -
dam
tag
Sziasztok!
Haverom problémája a következő. Abit IC7-es lap 2,6/800 proci. Hűtő valami rézmagos elég drága vacak. Bekapcsolásnál azonnal a BIOS-ba lépve 45 fokos a proci. Előfordul, hogy a System Temperature -28 fokot ír ki! A procihűtő fordulatszámát néha 0-nak jelzi. Továbbá. Ha játszik min. 55 fokig megy fel de volt már 62! is. Probléma még. Nem tudom a negatív feszültségeknek van-e jelentősége. Ha van akkor mi? Ugyanis nála a -12V az -8,xx a -5V pedig -2,xx. Szerintem ez így együtt eléggé problémás. Ha igen akkor mi lehet a rossz? Alaplap???
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest