- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
turho
addikt
Nos, van már valami?
-
turho
addikt
Te, ne tudd meg meddig kerestem... :) Forrasztani szeretek és tudok is /szakmám ez is/ de ha nem tudom hogy mit kell, akkor nem szívesen... :) Valami olyat kihámoztam, hogy trimmerpoti ide meg ide, meg vegyük le az ellenállást meg ilyenek. De 4 oldalas topic. A lényeg: 3-3.2 v-ra fel lehet tornászni a ramfeszt, de akkor az alja is megnő. Ergo biosban pl. 2.6-nál 2.8 v lenne, 2.8-nál meg 3v.
-
turho
addikt
Ha vágod az angolt /vagy vmelyik másik kolléga/ akkor ossza már meg velünk ami itt van, melyik is a tuti módszer! Köszi.
[L]http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=858bea0deac8c1b44001db7a58ca4079&threadid=12914[/L]
Itt ezen a fórumon nézelődve vannak radeon és egyéb témák v-modjai is.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest