- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMy
aktív tag
Sziasztok! Nekem van egy hatalmas problémám a gépemmel! Windows Vistat használok, nem tudom, hogy ettől rossz-e, vagy nem, de bízom benne, hogy nem, mert akkor nem tudok játszani DirectX 10ben. A gépem: Pentium 4 3GHz, winfast PX8600GTS 256 MB DDR3, Abit IB9, 3x Kingston DDRII RAM 533 MHz, 250GB Samsung, Samsung Writemaster DVD-író, Dana 400W. Nem is olyan rég, kb. 2 hónapja kaptam ezt a gépet. Összeraktuk meg minden, fel akartam tenni rá az XP-t, de mikor particionálni kellett volna a vinyót, ott egyszerűen kifagyott. Mostmár van netem is, az Avira nevű vírusírtó van fennt, ezt már vagy 2 hete nem tudtam frissíteni, mert 6 százaléknál lefagy, 5 órán keresztül úgy hagytam, de nem csinált semmit. Akkor, ha telepíteni akarok valamit, az is megáll, majd 20-30 perc múlva elindul. A játékok közül az Unreal Tournament az, ami akad, mint az állat, a legalacsonyabb grafikán és felbontáson is. Na már most, a vinyóm is rohadt lassú, ennek nem tudom, mi az oka, mert a legfrisebb driver van fennt, ebből is, meg mindenből.
Ha valaki tudna segíteni, az nagyon jó lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- MSI B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest