- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Brekk
addikt
Hi!
Nekem is ilyen lapom van es hat sajnos a tipikus abit buggal, a PWM nekem is siman felmegy 60fok fole, sot nekem a CPU homerseklet masodpercrol masodpercre 5-10fokokat ugral... Mindemellett 80fokra allitottam a warning temperature-t es 5perc terheles utan sipol a lap hogy elerte... Ha erre csak azt tudom mondani, hogy az abitos HD egy nagy szar, eddig is az volt, es sajna nem is valtozott. A megoldas egyszeru, nem kell feltenni, mert nekem anelkul is megy stabilan a gepem fagyas nelkul, akkor meg kit erdekel mit ir az a szar.
Meg a vegere ennyit hogy az elso olyan lap ami hiheto dolgokat ir a HD-ban az az IC7. :) Nemsokara nekem is lesz egy olyan! :) -
turho
addikt
Nem mér félre valamit neked ottan az mb monitor? Mert nehogymár a bh7 pwm-je 20 fokkal meélegebb legyen mint az i875-é! Nézd meg kézzel a tekercseket-kondikat a proci körül. Ha 60 fok felett van, akkor nemigen állja a kezed. Bios, új mbm program, stb. A 60+ fok tuning nélkül különösen sok.
-
Chaby
csendes tag
Nos a lelkes válaszok láttán :D
Chaby -
Chaby
csendes tag
Üdv mindenkinek !
A napokban szereltem be a gépembe egy új Abit BH7 típusú alaplapot.
A BIOS-ban ''PC Healt Status'' opcióban van a ''PWM temperatura'' nevű bejegyzés ami gyárilag 60 Celsius.
(Az abit honlapján megtaláltam a leírást a PWM-ről. Elvileg a CPU áramellátásáért felelős feszültségstabilizátor.)
Amikor folyamatos üzemben használom a gépet és terhelem (Nem tuningolom, hanem csak az alap órajelen megy a CPU) a monitorozó proggi előugrik és közli, hogy a PWM hőfoka a kritikus 60 C-on van. :DD
Chaby
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest