Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen szerintem el tudtam volna menni 560-ig simán 2T-ben, de 540-550 ig biztosan kicsit tágabb időzítésekkel 1T-ben. De annyira már nem érdekelt, megtudtam amit akartam. Úgytűnik az én gépem nem csípázza úgy a kikngmaxot, mint egy másik. A feszültség minden esetben a max beállíthatón volt. 2.8V
-
törölt tag
Tökéletesen ugyanígy áll nekem is most a kép
Most nekem is 480-on megy, amíg nem kapom vissza az X1950 Pro-mat addig felesleges tovább rángatnom. Viszont nemsoká visszakerül, és akkor bajban leszünk ha nem bírják normálisan a húzást a tuning-ramok (elvileg azok), Hynix D5-ös chipek vannak rajta... Azért az tök jó hogy sima 400-as modulok mennek 480-akat, majdnem felessleges vétel volt ennek tudatában tavaly a Hardcore! Bezzek én ahány 400-ast vettem eddig sosem fogtam ki ilyen jól túlhajtható példányokat! Az 500-as ram meg örülök ha viszi az 500-at normálisan... 
-
törölt tag
Ki kell szedned, hacsak nem akarod, hogy a túloldali kengyel becsússzon a lap alá. Emellett a radiátort oldalra kell kihúznod a rácsából, ha csak nem akarod a peremezést kihajtani. Egyébként a radiátort a rácsban egy kis ragasztócsík rögzíti, szóval valószínűleg némileg így is meg kell majd hajlítanod. De a rácsot akár le is veheted, a lap hátoldala felől tartja két csavar (vagy négy? De rég volt már mikor szétszedtem). A rács leszedése ugyanis további 3-5°C csökkenést jelenthet mind az nF4, mind a PWM hőmérsékletében. Ekkor viszont nem hátrány azért valamivel alúlról megtámasztani a radiátort, hogy ne karistolja össze lapot.
-
törölt tag
A PWM egy másik hőmérséklet, mégpedig a procifoglalat felett levő két kisebb borda alatti FET-ek hőmérséklete. Az nF4-ét semmi sem méri.
Hogy érted azt, hogy ''TCCD volt benne, nem volt valami szuper.''? Annál jobb nem is igazán történhet egy DDR-es lappal, minthogy TCCD kerüljön bele. Esetleg BH-5 hasonlítható hozzá.
A GEIL DDR500-as moduljain is vagy TCCD (Ultra-X) vagy Hynix D43 (Ultra Platinum) van. Utóbbi meg nem éppen arról híres, hogy egy kategória lenne a TCCD-vel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nekem is 480-on megy, amíg nem kapom vissza az X1950 Pro-mat addig felesleges tovább rángatnom. Viszont nemsoká visszakerül, és akkor bajban leszünk ha nem bírják normálisan a húzást a tuning-ramok (elvileg azok), Hynix D5-ös chipek vannak rajta... Azért az tök jó hogy sima 400-as modulok mennek 480-akat, majdnem felessleges vétel volt ennek tudatában tavaly a Hardcore! Bezzek én ahány 400-ast vettem eddig sosem fogtam ki ilyen jól túlhajtható példányokat! Az 500-as ram meg örülök ha viszi az 500-at normálisan... 

Mondjuk ha felső részét leveszed akkor lekapcsol a hátsó ''exhaust'' venti, és akkor úgyahogy el lehet viselni.