- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko007
aktív tag
Hi!
Az Abit AA8 Duramax És a AA8XE közötti különbség: Duramax Intel 925 X chipes, az XE 925 XE-s. CSak ennyivel tud többet az XE. 1ébként mind két lap király, nekem XE-m lesz nemsokára. -
Murder
tag
Sziasztok még ujonc vagyok de engem is érdekelnek infók enkem is aa8xe van 2*512/667 geil-el és nagyon megy jelenleg tán az egyik legjobb lap legalábbis ár/tejesítménybe de aszt hallottam,hogy jön az nf4 intel 775 alá SLI és stb. Álítólag veri az aa8xe-t szinte mindeenben
-
BITBOYS
addikt
Nekem AA8 DuraMaxom van. Az lenne a kérdésem,hogy moben különböznek ezek a lapok? Miért nem tudom állítani a szorzót?
-
Convex
aktív tag
Igen a hír tényleg igaz, mert az Abit aa8xe-be tényleg csak ddr2 memoria megy. Nekem is ilyen lapom, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tudom ajánlani bele samsung 1gb ddr2 memoria.
Ez nagyon jó kis memoria...
-
-
Lehet nekem is ez lesz a köv lapom.
-
Hale Bopp
csendes tag
namár
-
Hale Bopp
csendes tag
HELP!
-
Hale Bopp
csendes tag
hi
tényleg csak ddr2-es ramok mennek bele?
sima ddr nem is? -
Laci23
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy az ABIT AA8XE alaplap kezeli-e a sima DDR400 as memóriákat, mert a leírásában cak DDR2-t írnak. Van valakinek tapasztalata? AG8-as alaplapban próbáltam ott megy gond nélkül de azen már 925-ös chipset van.
Köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest