- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
Aktív témák
-
_willyg_
csendes tag
Torold le a c:\WINDOWS konyvtarat
-
efi99
őstag
Közben annyit változott a helyzet, hogy most a C-vel játssza ugyanezt.
Utananéztem angol nyelvű fórumokon, egy ismert, de elég ritka jelenségről van szó. orvosság nincs úgy tűnik. A regeditben amúgy semmi nyoma,sem a Run, a RunOnce, RunOnceEx, RunServices, RunServicesOnce alatt. -
Tele von Zsinór
őstag
regedit:
HKLM/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run/
azzem ez az útvonal kell neked, ha nem működik és nincs is hasonló, akkor max. keress rá a run szóra. Itt nézd meg a bejegyzéseket, és szerintem kell lennie egy olyannak, aminek az értéke ''explorer c:\windows'', vagy hasonló, na azt töröld.
Zsinór -
efi99
őstag
Hi!
A következő gondom volna. Win98 boot után minden alkalommal megnyitja a C:\Windows könyvtárat, hiába volt bezárva az utolsó kilépés előtt. A StartUp menüben, az AutoRun programok és Servicék között nem szerepel sehol, külső program sem nyitja meg. Végigkoslattam utána a Regeditben, gondolván csak el van valahol tárolva az elérési útvonala annak, amit automatikusan meg akar nyitni minden bejelentkezéskor. Semmi gyanúsat nem találtam. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám letiltani?
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest