Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként szerintem nem is maga a kapitalizmus a 'hibás', hanem maga a tőzsde. Amíg egy cég nem megy a tőzsdére, nem akar még több pénzt befektetőktől a részvényeken keresztül, addig a fejlődését ilyen külső tényezők különösebben nem befolyásolják. A nélkül is tökéletesen mehet a 'bolt', és nem kell évente egyre nagyobb nyereséget termelni, mert nincsenek külső befektetők, akik ezt elvárnák.
-
Tasunkó
őstag
Nem vagyok apokalipszishívő, bár nem nézem le a műfajt. De szerintem működik, ennyi elég, körkörösen fogják ujrajátszani a generációk, amíg annyira egyszerű negatív következményekkel nem szolgál, amit az abszolút többség is fel bír fogni, akkor változtatnak rajta valamit, nyilván jó irányba, ami látszik hogy mi, az elég irányába, de korántsem optimálisan, majd azt ismételgetik körbe körbe következő változásig.
-
törölt tag
Én azt nem értem, hogy ha egy cég alulmúlja az elemzői várakozásokat, akkor az miért a cég és miért nem az elemző hibája.
-
Victorio
aktív tag
Tehát 3 hónapos nyereségük csupán 2,13 milliárd $ lett. Ez tényleg alig valami, szinte már csőd, jogos a pánik.
Szerintem meg kéne emelni az SSD-k árát még legalább további 50%-al, az biztos fellendítené a csökkenő keresletet.
2 hónapja a 4TB-os 870 EVO 75eFt volt, most még csak 110eFt. Majd ha 160e lesz akkor biztos elkezdik elkapkodni. Szóval hajrá... -
"magas marketingköltségek miatt"
Na itt rögtön el is lehetne kezdeni a spórolást. -
törölt tag
Nem a kereslet gyenge, ez a szokásos tárgyalótermi copium circlejerk amire lehet fogni a túlárazott termékeket.
Ha megnézzük a termékek nyitó árát, lehet látni, hogy gyakran <12 hónap alatt a felére mennek le, ebből leginkább az early adopterek tudatos lehúzása olvasható le. Ők elfogynak pár hónap után, mindenki másban utána viszont be van idegződve, hogy jövőre úgy is jön a friss/új termék, majd talán annak jobb ára lesz. => a többiek malmozva várnak.
-
kano
nagyúr
Nem értem ezeket a nyereség tervezéseket. Miért is kell folyamatosan nagyobb és nagyobb nyereséget hajszolni? Értem én, hogy részvényesek és piac, de ezekből a tervezésekből jönnek a nagy bukták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- LG LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest