Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
MPlayer.
Van Window$ra is. Igaz, azon még nem láttam. -
qwertly
addikt
Sziasztok
az én véleményem az,hogy 1 kicsit túl dicsérik a CrisTV progit
.És 1 másik alternativ progirol nem beszélnek és ez a FLY 2000 TV ez nekem sokal jobban bejött
most használom a 2 kártyát az elsö 1 asus volt most meg 1 Terratec 600 nyúzok
.A gyári progik 1 kalap sz@rok föként asusé a terratec az már jobb de a FLY 2000 mindegyiket lepipálja.Tv-Rádiót tökéletesen kezzeli a gépretelepittet kodekel együt tud müködni én nagyon elégedet vagyok velle
.Mindenkinek csak ajánlani tudom,és nem értem miért nem tudnak komoly cégek
normális programot írni a termékeikhez.
-
Balli
őstag
válasz
wassermann #13 üzenetére
köszi, letöltöttem, de nem akarja felismerni a tunerem a DSclare
nem jön be semmilyen csatorna, nem tudom mi lehet a baja
azért még próbálkozok...
-
Balli
őstag
válasz
wassermann #9 üzenetére
szia végül ezt rakom fel hozzá: [link] tök hihetetlen de gyakorlatilag képtelen voltam mást találni külföldi lapokon is, ez lehet szerinted a legfrisebb driver?
-
Balli
őstag
válasz
wassermann #9 üzenetére
kok, köszi szépen wassermann!
-
wassermann
addikt
-
gofry
senior tag
srácok erre van valami ötletetek:
pinnacle pctv 50e usb
saját software-rel: media centre 3.4
a chrisTv nem igazán volt jó hozzá folyton kifagyott meg a lite nekem nem is tetszett annyira.
media centreben nem lehet se kontrasztot se semmit állítani...
viszont msn felismerte az egységet mint webkamera és ott lehet állítani még élességet isamit el is ment a kari és úgy jön be a TV progiban is utána a kép, viszont marhára macerás mindig msn....belép ....kilép művelettel szórakozni ha épp nem tetszik a kép
az a video processzor erősítője funkciót nem lehet valahonnan máshonnan előcsalni a windowsból?
Mert ha jól tudom a chris tv is ezen keresztül állít...meg az msn -
Balli
őstag
Segítenétek tisztázni valamit. Adott nekem egy ősrégi pixelview pv-bt878p tunerem. Még régen sokan próbálkoztam vele, de élvezhetetlenül rossz volt vele a tv-minősége.
[link]
Egy másik szoft-al lehet elfogadható képet adna, vagy ez egyértelműen a tuner hibája?
Csak a hozzá adott driver-t lehet feltelepiteni, vagy mást is (mint pl.: audigy hangksrikat is lehet mást driverrel használni)? Szoftot is lehet mást használni hozzá s nem csak a gyáritEz esetben tudnátok javasolni vmi jó, könnyen kezelhetőt?
[Szerkesztve] -
Fawkes
őstag
válasz
wassermann #3 üzenetére
Igen ez érthető.De az ez előtti kölcsön hauppage-m pedig ment hauppage kártyával.Azt közzétette ezt nem?Érdekes mindenesetre beépíthettek volna egy time rec opciót is...
-
wassermann
addikt
''Dscalert viszont már használtam egy másik kártyával és tetszett is csak nem értem itt mi a baj'' - Nincs itt semmi titokzatos dolog. A PVR 350 gyártója valószínűleg nem publikálta a kártya speciális dolgait, így a ''szabad forrású'' Dscaler software egyszerűen nem tudja irányítani ezt a kártyát.
-
fireman
tag
Pixelview Play TV Pro Nicam Stereo kártyához nekem a Windvr3 progi nagyon bevált.
-
Fawkes
őstag
Nem találtam még ilyen topicot úgyhogy nyitottam egyet.
Szóval itt el lehet mondani vélemyényeket tapasztalatokat a tv néző softokkal kapcsolatban.
Pl: Beyond tv, Dscaler stb...
Én már fel is vetek egy problémát:Hauppage Wintv pvr 350-l nem működik a dscaler ez a hibaüzenet:-Rossz attributumok.
A saját softjával megy is a kártya föl is vesz stb..csak nem tud időzített felvételt készíteni és ez nagyon nagy hibája.Legalábbis én nem láttam ezt a funkcióját.
Beyond tv volt az install cd-n az nem tetszett érdekes dolgokat művelt.
Dscalert viszont már használtam egy másik kártyával és tetszett is csak nem értem itt mi a baj.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest