- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
sziasztok
Gondoltam leírom a tapasztalataimat, korábban 2 széket kerestünk. Barátnőm napi 8, de előfordul hogy 10 órát dolgozik ülve, Neki egy Kulik széket vettünk. A hátfájást teljesen megoldotta, és ami érdekes hogy gyakran fájt a lába is, az is megszűnt. Elmondása szerint nagyon jó a székben ülni, és nagyon szereti.
Magamnak egy Markus-t vettem, alapvetően meg vagyok vele elégedve, mivel kicsit magasabb vagyok mint 200 cm ezért nem volt olyan sok lehetőség, de ilyenben már ültem korábban úgyhogy tudtam mire számítsak. szerinte árérték arányban az egyik legjobb.
[ Szerkesztve ]
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Elektrosokk
veterán
végül egy 3, játékos nyert, Kulik Elegance
-
Elektrosokk
veterán
válasz
hypno skate #2649 üzenetére
sziasztok.
megint itt vagyok. .
még mindig nem találtunk ideális széket a barátnőmnek.
Sitness az egyik jelölt, Emagra X5 a másik. én laikusként 100.000.- forintos határig nem találtam jobbat.
minden tanácsot meghallgatok.
a saját székem ügyében már kissé előrébb járok, de megvárom a barátnőm véleményét a szék után és lehet hogy én is ilyet veszek "gamer" stílusú helyett.
-
Elektrosokk
veterán
esetleg tudnál ajánlani valamit a barátnőmnek ? gondolom 60-70 körül már kapni valami értelmeset.
Gondoltam a markus székre magamnak, bár annyira nem tetszik, csak jó volt benne ülni. illetve most nem tudok beruházni sokkal drágább székre, van 2 nagyobb kiadásunk az ősszel amit nem tudunk tologatni, szóval erre most ennyi a keret, viszont a mostani szék már nagyon dől
-
Elektrosokk
veterán
sziasztok.
szeretnénk nekem otthonra és a barátnőmnek a munkaehyére 1-1 széket vásárolni. Mostanában a barátnőmnek elég gyakran fáj a háta, jár masszőrhöz stb, viszonylag alap széken ül és napi 8 órát minimum, de inkább többet. ezt a széket néztem ki neki , és nagyjából ez a keret árban. Ha van jobb ötletetek akkor szívesen fogadom.
én is elég sokat vagyok az asztalnál sajnos, 200 cm és 120 kiló vagyok, magamnak ezt néztem ki, én kb 30 körül költenék erre, nem ragaszkodom gamer székhez, csak jobban tetszik, a merev tartás és a kényelem sokkal fontosabb. az én székem totál tropa, sajnos dől hátra. Pár hónapja ültem egy ismerős ikeás Markus székébe és igen meglepődtem hogy az mennyire stabil az enyémhez képest...
hol érdemes nézelődni? minden tanácsot nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget