Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wolfskin #12324 üzenetére
A Zody nem mai darab, már [van Zody és Zody LX is]
-
LLKobe
veterán
válasz
Wolfskin #12320 üzenetére
Itt egy érdekes teszt/rangsor, a top10 székről, amit érdekes módon a Steelcase Think vezet, és a Zody a 10.,
Ez egy interior design-al foglalkozó oldal, iroda székeket kinézet alapján rangsorolni meg tejesen értelmetlen, nem ez a lényegük.
A BTOD tesztjében a Zody A kategóriás, a Think meg B.
Tehát ők is a Zody-t hozták ki jobbnak.A BTOD egy jó forrás, mert minden szempontot néznek, ráadásul 3 különböző magasságú és testalkatú ember is elmondja a véleményét a székekről. És nem utolsó sorban értenek a dologhoz.
-
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
válasz
Wolfskin #12293 üzenetére
Az utóbbi kettő lényegesen jobb minőség mint az első kettő.
Az Amia-val nincs tapasztalatom. A Zody ahogy már sokszor leírtuk egy robosztus cucc, nagyrészt fém, uh nem érdemes nekitolni semminek amit nem akarsz összetörni.
A Zody-t tudom ajánlani nyugodt szívvel, annál brutálabbul összepakolt széket még nem láttam (még a Fern-em is egy bóvli cucc érzését kelti mellette). Persze mindenképp próbáld ki először.
Mint mondtam az Amia is lehet jó, olyat még nem láttam élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest