- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Na tegnap jött meg a levél, hogy mehetek érte, most kora délután el is hoztam. Gyalog ne próbálja meg senki ezt boltól elhozni, elég nagy a doboz és rossz a fogása.
Összeszerelés egyszerű. mondjuk egyedül a háttámla felcsavarozás kicsit macerás.
Maga a szék elég kényelmes, rendesen tartja a hátam és a derekam, nekem ez a legfontosabb.
Ami kicsit szokatlan az az ülőrész szélén lévő hmm mondjuk "combtartó" vagy micsoda. Aki megszokta, hogy terpesztve ül annak fura lehet.
Egyedül talán a karfa az amire azt tudom mondani, hogy lehetne jobb, arra is mehetett volna szövet vagy műbőr borítás. Most elég meleg van ahogy hozzáér az alkarom már érzem, hogy tapad.
Összességében jó széknek tűnik bár tény, hogy hosszabb távon derül ki igazán az előny/hátrány. -
Szőrös
veterán
Ehh szerkesztési idő lejárt, ezt néztem ki magamnak szerintetek ez jó? Van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest