- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palinko
tag
Köszönöm a választ én valamiért szeretem ezeket a nagy dögöket bár azt kicsit szomorúan olvasom hogy a deréktámasz minimálisan állítható de mivel nincs S a hátamban ezért gondolom elég lesz és ott van a párna is mint extra.
Egyébként meg a hirdetést ne vedd le, I02S3F-el értek egyet mindenki annyiért adja amennyiért szeretné és úgy is gyorsan eladod biztosan valaki meg örülne neki, nem hiszem hogy annyira rontanád bárki üzletét is ezzel mert ez csak egyszeri alkalom lenne most. -
Palinko
tag
Inkább olyan 160 körül van a bőr és pár hónap garival de annyit be tudnál vállalni úgy se lesz ezekkel gond
Igen nézegettem és ki is szemeltem egyet, csak jelenleg a két ország közötti utazás karantén köteles ebből januárban fognak engedni szóval akkor valószínűleg be is tudom szerezni ha addig nem adják el. Aki nem csak 3 napja nézegeti mint én milyen gyorsan fogynak el ezek a székek? Mert most pont van olyan színben ami nekem tetszik, abban bízok így kari után januárban kevesebben vásárolnak
Azt megkérdezhetem hogy miért adnád el? Nem jött be annyira?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest