- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Hegyirabló #6124 üzenetére
Pont ezért nem akarok +70 euro-ért bőrt. Inkább akkort ki lesz tisztítva a kárpit vagy mi az anyaga. Fejhallgató volt ez a műbőr bevonat, szerencsére már lekopott, de utáltam, hogy cafatokban jött le.
-
scott_free
senior tag
válasz
Hegyirabló #6121 üzenetére
-
nyunyu
félisten
válasz
Hegyirabló #6097 üzenetére
Ha jól látom, ennek a Jysk székben sincs fémes kapcsolat az ülőlap és a háta között, csak a 2 műanyag karfa tartja össze őket, mint az egykori Trigemet, amit szintén egy kamu 45k-s árcímkét áthúzva osztogattak 25k-ért.
Ha sokat fekszel benne, pár éven belül ketté fognak törni a karfák a csavaroknál, aztán kuka az egész.
Mondjuk a Trigenek egy pozitívuma volt: negyedannyiba került, mint a Samurai, és így is tartósabb volt.
-
válasz
Hegyirabló #5747 üzenetére
Sziasztok!
Úgy tűnik, olyan három hónap után végre találtam széket. Jyskös, most akciós volt, hasonló ahhoz, amit megszoktam. Eddig nem lehetett kapni, valószínűleg ideiglenes készlethiány volt, elakadt a hajó a csatornán, vagy mit tudom én. Kellett kompromisszumot kötni, például a krómozott talp nekem nem tetszik, mert tiszta karc lesz rövid időn belül, de már nagyon kellett az új szék, az előző még rosszabbul néz ki, mint a februári képen.
-
atee
őstag
válasz
Az enyém ilyen állapotban van. Ahogy elnézem nálad még 5-6 évig használható lennekell?
Viccet félretéve!
Még nem volt szívem kidobni. Pedig egy éve már a Noble Iconba rakom a kilométereket.
Ez egy Ikeás szék volt. Emlékeim szerint 15k ért vettem. És ahoz képest tényleg nagyon jó vétel volt. Még nincs kiülve se...csak ugye a műbőr már itt is kopott. 8 évet volt használva elég sokat!Egyébként ma ennyiért szintén Ikea Markus szék van ami ajánlott az általad megjelölt árfekvésben!
Tudtommal ezt már nem lehet kapni. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Rádobsz egy plédet és probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest