- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Ami a tartósságot illeti, ez most már számomra nem szempont, mert már nem hiszek benne
Mert sajnos nem a jó székre adtál ki sokat. Sajnos ami drága az nem feltétlen jó. Eleve ha végig nézed a top gyártók székeit, soha sehol nem fogsz műbőrt találni, nem véletlenül.
Én 8 éven át minden nap 8 órát ültem egy Aeron-ban, és a 8. évben annyiban különbözött az első naptól, hogy több volt rajta a por.
De abszolút megértem a következtetéseket amiket levontál, ebben az esetben valszeg én is erre jutottam volna. Csak azt mondom hogy ha egy igazán jó széket veszel, akkor más lesz a tapasztalat a végén. -
albiosz
őstag
Nem tudom hogy kerül műbőr a karfára. Steelcase/HM esetében és más irodai nagyüzemre tervezett székek esetében puha habosabb műanyaggal találkoztam leginkább. Párszor voltam a Kinnarps székházban egyéb ügyből, nekem az volt a benyomásom, hogy ők a dizájnra mentek rá inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Automata kávégépek
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest